Massasjebad og basseng

Basseng eller massasjebad

Er du ivrig etter å få et basseng eller et massasjebad? Flere og flere huseiere velger å realisere drømmen som før føltes så fjern. Vi viser deg hva du bør tenke på når du skal velge og kjøpe basseng. Vi gir deg også tips og råd om vedlikehold og renhold.

Les mer

Basseng nedi eller over bakken?

Er du usikker på fordelene med henholdsvis et bassend nedi og et basseng over bakken? Hva er lettest og billigst å bygge, og kreves byggetillatelse? Hvordan skal fundamentet lages? Hvis du ikke har en flat tomt, lurer du kanskje på om det i det hele tatt er mulig å bygge basseng. Du finner alle svarene her.

Størrelse og form på bassenget

Tenker du på hvilken form du skal velge for bassenget ditt? Det finnes flere alternativer, men hva passer din hage best: et rektangulært, ovalt, rundt eller kanskje åttekantet basseng? Og hvor stort skal bassenget være? De estetiske valgene er mange.

Vedlikehold og rengjøring av bassenget

Kanskje du lurer på hvor viktig det egentlig er å ha et avløpssystem for bassenget, eller hvor et renseanlegg er best plassert? Det kan være lurt å vite om det virkelig er nødvendig å varme opp bassenget, og i slike tilfeller – hvilket alternativ er best? Hva som er en passende bassengtemperatur er også noe noen lurer på. Vi gir deg svar på dine spørsmål.

Vi gir deg også tips og råd om hvordan du rengjør bassenget ditt og hvilke verktøy og ressurser som trengs.

Kanskje du er usikker på hva du skal gjøre med bassenget når sesongen er over og vinteren venter rundt hjørnet.

Boblebad eller massasjebad

Kanskje det ikke er et svømmebasseng du er ute etter, men et varmende massasjebad for hele året? Utendørs boblebad er da et alternativ som blir stadig mer vanlig. Her kan du lese om hva du trenger å vite om boblebad for utendørs bruk.

Boblende badeglede
ANNONSØRINNHOLD

Boblende badeglede

Dykk inn i HotSprings badeunivers for deilig inspirasjon. Se videoen her:

Riktig utebad for din familie

Riktig utebad for din familie

Mange drømmer om et utendørs massasjebad på terrassen, i hagen eller ved hytta. Utebadet er blitt stedet for rekreasjon og familiehygge etter en hektisk hverdag. Nyt vårt kresne utvalg!

Naturtomt med boblebad

Naturtomt med boblebad

Det var under utenlandsreiser og vinterlige spa-bad at drømmen om et eget boblebad ble født…

Badeliv i hagen

Badeliv i hagen

For ikke så lenge siden var et svømmebasseng i hagen en fjern drøm. Nå er utvalget stort og prisene overkommelige for stadig flere. Og for de som ikke ønsker eller har plass til eget basseng, er et boblebad et godt alternativ. Sunt er det også. Her er en liten guide, til inspirasjon for de som…