Utvid brukstiden på terrassen med vindskjerm

Med en vindskjerm kan du nyte sommeren selv om det blåser.

Med en vindskjerm får du en lunere terrasse eller balkong, samt at den stenger for innsyn og kan skygge for sterk sol uten at du nødvendigvis mister all utsikt.

Vindskjermer finnes i mange varianter, noen varianter kan monteres fast i platting og terrasse, mens andre kan flyttes mer fritt rundt.

Felles for dem er at de kan redde sommerkvelden på terrassen eller uteplassen, uten at du trenger å trekke inn. I tilegg gir de god skjerming mot innsyn og sterkt sollys. 

Her er fem varianter vindskjermer:

Vindskjerm / skjermvegg for hjørner

Denne smarte løsningen monteres på hjørnet av plattingen, og kan dras ut tre meter hver vei. Du kan selv bestemme vinkelen. Kan også brukes på plenen med jordspyd.

Høyde: 1,6 meter. Finnes i to farger – mørk og lys grå.

Mer informasjon: www.redskapsboden.no

Fastmontert vindskjerm

Fordelene med screen levegg er at de går i ett med fasaden på bygget eller din pergola, samtidig som det sperrer for det meste av solvarmen og sollyset – uten å blokkere utsikten!

Solid konstruksjon gjør at den tåler godt vind. Duken kan velges i farger som passer til fasaden. Om ønskelig kan den styres med fjernkontroll eller smarttelefon.

Mer informasjon: www.fasadeprodukter.no

Vindskjerm på rull

Denne vindskjermen/leveggen er utrekkbar – flott og funksjonell når den er i bruk, og «borte» når den rulles inn.

Siro leveres i flere stofftyper og fargevarianter. Kan også leveres med screensduk og hjørnestolper.

Mer informasjon: www.villamarkisen.no

Vindskjerming med glass

Om du ønsker permanent vindskjerming, kan en vegg i glass være en løsning.

På toppen av gelender/rekkverk monteres stendere med spor i siden, og her settes akrylglass. Leveres i klart glass og som frostet glass. Kan enkelt fjernes om vinteren.

Mer informasjon: www.avskjerming.no

Enkel vindskjerm med vindu

Denne enkle skjermveggen er laget av polyester. Forankres i bakken med jordspyd, og kan enkelt monteres opp og ned, og kan feks brukes ved campingvogna eller settes opp i hagen. Mål: 460×130 cm.

Når vindskjermen står oppmontert over lengre tid, bør du kontrollere at barduner og plugger fortsatt er strammet / godt forankret.

Mer informasjon: www.biltema.no