9 liggestoler og solsenger til en deilig sommer i hagen

Liggestoler er et bredt begrep. Her har vi valgt 9 helt forskjellige solsenger og liggestoler fra både kjente leverandører til mindre produsenter. Finn inspirasjon til din neste solseng eller liggestol her i galleriet så kan du selv velge din egen favoritt. 

Når solsengene blir båret ut, vet man at sommeren er på vei.

Solsenger til enhver smak

Når solsengene blir båret ut, vet man at sommeren er på vei. For liggestolen er innbegrepet av sommer. Her er 10 inspirerende liggestoler fra små og store produsenter. Perfekt til hagen eller på terrassen til sommeren!

1. Solseng Nordstrand

Dette er en praktisk, minimalistisk solseng i stål og textil.

Dette er en praktisk, minimalistisk solseng i stål og textil. Stolen er justerbar i ryggen og kan fint brukes uten puter. Solsengen måler 57 x 195 x 27 cm.

Pris 899,- /stk på Jysk

2.  Spagetti Solstol

En italiensk retorklassiker som både er flott og behagelig.

En italiensk retorklassiker som både er flott og behagelig. Stolen fås i syv forskjellige nyanser og skaper liv på en hver terrasse. Liggestolen måler  61 x 129 x 38 cm.

Pris 2845,- /stk på Rum 21 

3. Tropiske vibber

Denne bambus solsengen, Bamble fra Jysk, gir et tropisk utseende til terrassen og hagen.

Denne bambus solsengen, Bamble fra Jysk, gir et tropisk utseende til terrassen og hagen. Her får du stemning av sommer, sol og tropiske drinker. Solsengen måler 73 x 200 x 30 cm.

Pris 1.699,- /stk på Jysk

4. En klassiker

Den klassiske fluktstol er designet med en høy rygg som gir en imponerende komfort, komfortable armlen og en integrert fotstøtte.

En sann klassiker. Den klassiske fluktstol er designet med en høy rygg som gir en imponerende komfort, komfortable armlen og en integrert fotstøtte. Solsengen er 58 x 100 x 163 cm.

Pris 9.095,-/stk på Rum 21

5.  Praktisk, enkel og transporterbar solseng

Lettstelt solseng i UV-bestandig polyester på stålramme.

Lettstelt solseng i UV-bestandig polyester på stålramme. Stolen kan lett slås sammen for smidig transport og oppbevaring. Solsengen er 188 x 59 x 30 cm.

Pris 499,-/stk på Plantasjen

6.

Den romantiske flette chaiselong-liggestol fra forsiden av denne artikkelen er produsert av Silka-Design.

Den romantiske flette chaiselong-liggestol fra forsiden av denne artikkelen er produsert av Silka-Design. Stolen er vedlikeholdsfri og produsert i polyuretan. Solstolen er 71 x 150 x 86 cm.

Pris 6.295,-/stk på Living in Hamony.

7.  2 i 1 – Solseng og sofa

Sofa som kan gjøres om til solseng! Perfekt til den lille terrassen eller deg som ønsker en to-i-en løsning på hagemøblementet.

Sofa som kan gjøres om til solseng! Perfekt til den lille terrassen eller deg som ønsker en to-i-en løsning på hagemøblementet. Sortimentet og priser kan variere i de ulike Hageland hagesentrene.

8.  Liggestol av akasietre

ÄPPLARÖ solseng fra IKEA er oppkalt etter en øy i Stockholms skjærgård, som i dag er et naturreservat.

ÄPPLARÖ solseng fra IKEA er oppkalt etter en øy i Stockholms skjærgård, som i dag er et naturreservat. Det finnes flere hagemøbler i serien. Liggestolen er 199 x 71 x 33 cm.

Pris 1.299,-/stk på IKEA

9. Romantiske lenestol med skammel

Denne nye klassikeren Amalfi lenestol fra Home & Cottage er laget i vedlikeholdsfri PU-flett og aluminiumsramme som ikke ruster, med impregnerte puter.

Denne nye klassikeren Amalfi lenestol fra Home & Cottage er laget i vedlikeholdsfri PU-flett og aluminiumsramme som ikke ruster, med impregnerte puter. En perfekt stol til deg som vil ha det romantiske look og hygge, uten å bekymre deg for det noen ganger utilregnelige norske sommerværet. Lenestolen er 79 x 91 x 80 cm – skammel: 69 x 50 x 42 cm.

Pris. 5.490 ,-/stk på Home & Cottage