Hagemøbler

Alt om hagemøbler og utemøbler

Trenger du inspirasjon og tips til bra og fine utemøbler? Eller vil du vite hvordan du vedlikeholder din tremøbler for at de skal holde lenger? Her finner du tips og råd om alt som har med hagemøbler og utemøbler å gjøre.

Les mer

Lage utemøbler selv – eller kjøpe?

Er du av den handy typen og er nysgjerrig på hvordan du kan lage dine egne hagemøbler? Vi viser deg blant annet hvordan du lager hagebenk, hagebord eller egne utemøbler av paller.

Du får også mange tips om hva slags hagemøbler du bør kjøpe – både billige og dyre. Du finner hagemøbler i rotting, kunstrotting, plast, tre og metall. Du finner også tips til utemøbler til barn.

Vedlikehold av hagemøbler

Har du tremøbler i hagen og vil vite hvordan de skal tas vare på? Hvor ofte de bør oljes, males om eller impregneres for å holde seg fine? Eller har du valgt hagemøbler av metall som er usikker på hvordan du kan unngå at de ruster? Vi gir deg vedlikeholdsråd for de ulike materialene. Utemøbler i plast er kanskje de som krever minst vedlikehold, men også de trenger litt omsorg. Og hvordan maler man utemøblene i plast? Vi har svaret.

 

Tar du også utemøblene inn for sent?

Tar du også utemøblene inn for sent?

Venter du for lenge med å rydde bort utemøblene? Da er du ikke alene. Hele 6 av 10 nordmenn tar inn utemøblene for sent. Her er tipsene som får hagemøblene til å holde i årevis.

Slik vedlikeholder du utemøbler

Slik vedlikeholder du utemøbler

Om vinteren har satt sine spor på hagemøblene dine bør du lese dette. Også nye hagemøbler kan trenge litt omsorg før de tas i bruk.

9 liggestoler og solsenger til en deilig sommer i hagen
Når solsengene blir båret ut, vet man at sommeren er på vei.

9 liggestoler og solsenger til en deilig sommer i hagen

Liggestoler er et bredt begrep. Her har vi valgt 9 helt forskjellige solsenger og liggestoler fra både kjente leverandører til mindre produsenter. Finn inspirasjon til din neste solseng eller liggestol her i galleriet så kan du selv velge din egen favoritt. 

Slik får du nabolagets feteste trampoline
ANNONSØRINNHOLD

Slik får du nabolagets feteste trampoline

Skal du kjøpe trampoline gjelder det å vite hva du kjøper. Se de hotteste modellene akkurat nå, og få kjøpetipsene som gjør valget enkelt.

Slik blir utemøblene som nye
ANNONSØRINNHOLD

Slik blir utemøblene som nye

Visste du at vårvasken er sunn for kropp og sjel, bra for tingene dine og kan gjøre deg forelsket igjen?

Gi trampolinen et nytt liv

Gi trampolinen et nytt liv

Alle liker å hoppe på trampoline, men ingenting varer evig. Så da er spørsmålet hva bruker man trampolinen til når den ikke lenger brukes eller er utslitt?

Uteputer med solfaktor og regnbeskyttelse

Uteputer med solfaktor og regnbeskyttelse

Behandler du tekstilene du har ute med impregnering, vil de tåle mer og vare mye lengre. Eller du kan bruke egne utendørstekstiler, som er allerede er beregnet for å leve livet ute.