ANNONSØRINNHOLD

Tenk smart og spar tid med en robotgressklipper

Visste du at du kan få en misunnelsesverdig gressplen med kun et par klikk?

Å klippe gresset har aldri krevd mindre arbeid fra hageeiere enn nå. Med kun et par klikk kan du sørge for å få en misunnelsesverdig gressplen, men uten alt oppstyret. En Automower®, eller robotklipper, samler nemlig inn data som bidrar til at plenen din automatisk klippes til perfeksjon – hver gang. Fortsatt usikker på hvordan det er mulig? Les videre for å lære mer om de smarte funksjonene til Husqvarna’s robotklipper Automower® som hjelper deg med å spare tid, og som gir deg en flott gressplen på kjøpet.

Les mer om Husqvarna’s innovative AIM funksjon her

En gressklipper som tenker selv

Automower® deler hagen inn i områder, hvor hvert område inneholder informasjon om ujevnheter og skråninger som er på området. Når Automower returnerer til dockingstasjonen blir dataen lastet opp og brukt til å lage et kart over området som blir tilgjengelig gjennom Automower® Connect-appen.

Det finnes nesten ingen grenser for alt du kan styre gjennom Automower® Connect-appen.

I Connect-appen kan du navngi de ulike områdene i hagen din, og lage tilpassede tidsplaner og klippe-innstillinger til hvert område.

Synkroniseres med været

I tillegg til den imponerende tenk-selv teknologien kan du også bruke Connect-appen til å synkronisere din Automower® med været. Du hadde vel ikke klippet gresset i regnvær, og det samme kommer heller ikke din Automower® til å gjøre. I tillegg er robotklipperen bygget for å være utendørs døgnet rundt og er designet for å fungere riktig og uten tilsyn uavhengig av værforhold. Selv om robotklipperen fint kan tåle regn, kan det være en god idé å parkere den ved ekstra tunge værforhold, som for eksempel torden.

Avgrensede områder for mer variasjon i hagen

Noen ganger har man områder i hagen man ikke vil klippe. Dette kan være områder med vill vekst og biodiversitet, eller bare området med svømmebassenget til barna om sommeren.

Ta vare på de flotte blomstene i hagen ved å opprette avgrensede områder på Automower® Connect-appen.

Selv om hagen består av bed, lekehus, trær, trampoliner eller til og med fiskedammer, kan disse områdene begrenses og dermed ekskluderes fra klippeplanen.

Akkurat riktig mengde gress

Automower® klipper litt gress, hele tiden. Det betyr at mengden gress som blir klippes resirkuleres tilbake i jorden som naturlig gjødsel. Dermed kan du med fordel nyte en grønnere, fyldigere, sunnere plen med redusert behov for syntetisk gjødsel. Husqvarna’s Automower® er en testvinnende robotklipper som er kjent for å være svært pålitelig. I tillegg har Husqvarna et stort forhandlernettverk med ekspertkunnskap om Automower®. De kan hjelpe deg med alt som gjelder robotklipperen din, for eksempel installasjon, service og vinteroppbevaring.

Oppdag alle de brukervennlige og nyskapende funksjonene i appen Automower® Connect