ANNONSØRINNHOLD

Ta kontroll over fritiden – få en velstelt gressplen!

Blir ideen om late dager i hagen erstattet med tanker om hagearbeid? Nå kan du heldigvis overlate jobben til en robot.

Det er vår, varmen banker på, og du har begynt å bevege deg utendørs for å nyte fritiden din i sola. Men så fort du kommer ut i hagen etter vinteren får du et sjokk. Snø, råtne blader og vind har satt sine spor, og hagen er nesten ikke til å kjenne igjen. Du merker at ideen om late dager i hagen sakte blir erstattet med tanker om hagearbeidet du må gjøre. Eller? Hva om du kan overlate det meste til en robot? Det er det nemlig mange andre norske hageeiere som har gjort.

Ditt nye favorittredskap

Ideen om å overlate gressklippen til en robot blir mer og mer attraktiv for flere av oss. En robotgressklipper, også kalt Automower®, gir deg nemlig fritiden din tilbake og etterlater hagen frisk og nyklippet uten at du må løfte en finger.

En velstelt gressplen har tidligere krevd både tålmodighet og energi. Vi vet alle at å klippe, rake, skjære, trimme og kante plenen er enorme tidstyver som etterlater lite fritid tilbake. En automatisk robotgressklipper tar seg av arbeidet og passer på plenen ditt mens du gjør andre ting. Når gressklipperen er installert vil den klippe gresset ditt automatisk, uten at det krever noe fra deg – med mindre du ønsker å endre klippeplanen eller innstillingene inne på mobilapplikasjonen som følger med roboten. Dersom du har områder i hagen som ikke er tilpasset robotklipper må du dog stadig frem med hagesaksen og trimme kantene.

Lær alt om Husqvarna’s roboklippere

La roboten gjøre arbeidet

Er du en av de som vegrer deg for å reise på hytta på grunn av arbeidet som møter deg der? Da er du ikke alene. Det er ingen hemmelighet at det å klippe gresset kanskje er den oppgaven de fleste av oss helst vil unngå, spesielt når vi egentlig har fri. En robotgressklipper gjør jobben for deg, og du kan styre hele prosessen fra mobilen i lomma.

Du kan skreddersy utseende på plenen din gjennom å justere klippehøyde, frekvens og varighet gjennom et par klikk på mobilen. Dette betyr at plenen kan være ferdig klippet til du kommer på hytta, så du kan nyte fritiden din og heller bruke tiden din på noe du faktisk har lyst til å gjøre.

Automower® Connect-appen gjør det enkelt å kontrollere og overvåke robotklipperen fra smarttelefonen din ved hjelp av en Bluetooth-tilkobling eller et mobilnettverk.

Slik kan Automower bli en del av ditt smarthjem

Jobb smartere – og få en velstelt gressplen

I tillegg til å klippe gresset kan en robotgressklipper hjelpe deg med å bli kvitt ugress i hagen din. Dersom du lar robotgressklipperen klippe plenen ofte kan du faktisk bli kvitt ugress permanent, fordi ugresset etterhvert vil dø. Det samme gjelder mose, så dersom du plages med mosevekst kan en robotgressklipper være løsningen.

Siden en robotklipper kun klipper en liten mengde gress om gangen, er mengden liten nok til å resirkuleres tilbake i jorda som naturlig gjødsel. Resultatet er en grønnere, fyldigere, sunnere plen og mindre behov for syntetisk gjødsling. 

Og det beste av alt? Du har kunnet bruke fritiden din på det du har lyst på, uten å gå på kompromiss med husarbeidet.

Les mer om Husqvarna’s Automower og finn riktig modell til ditt behov her