Nye batteridrevne hageredskaper fra Husqvarna

Med serien Aspire lanserer Husqvarna en serie nye batteridrevne hageredskaper med lekkert design og smart oppbevaring. Perfekt for deg med mindre hage eller begrenset oppbevaringsplass.

hageredskaper

Med sin nye batteriserie AspireTM har Husqvarna designet en kolleksjon som møter behovene til de med mindre hager. Resultatet er en serie hageredskaper som er både enkle i bruk, sammenleggbare og plassbesparende, uten å gå på kompromiss med kraft og ytelse. Med et stilrent design i sort, og med en kompakt oppbevaringsløsning som sikrer at selv et hageskur ser pent og ryddig ut med produktene lagret

Serien består av en robotgressklipper, gressklipper, gresstrimmer, grensag, hekksaks og blåser, samt et veggmontert oppbevaringssystem.

Opptar liten plass

AspireTM sin oppbevaringsløsning består av et sett med tilpassede kroker til hvert produkt samt en oppbevaringsskinne og hylle for å feste direkte på veggen. Dette gjør det mulig å lagre produktene på minst mulig plass.

“Husqvarna har i lang tid levert batteridrevne hageprodukter til store hage- og grøntområder. Med den nye serien ønsker vi å møte behovene til de som bor i hus med mindre hager som de ønsker å holde i god stand. De ønsker hageredskaper med god ytelse og kvalitet, som er enkle å bruke og oppbevare. Siden de gjerne ser på hagen sin som en forlengelse av stuen, må hageredskapene også se bra ut.» sier Ellen Lunde Emilsen, Marketing Specialist på Husqvarna.

gressklipper
Foto: Husqvarna.

Ett batteri til alle produktene

AspireTM er Husqvarnas første serie som er kompatibel med 18V Power for All Alliance batterisystem. Batterisystemet støtter for tiden produkter fra flere ledende selskaper innen elektriske verktøy til hus og hage. Det betyr at forbrukeren kan bruke samme batteri og lader uavhengig av produsent. Som et resultat av dette trenger ikke forbrukeren lenger å forholde seg til forskjellige, inkompatible batterier og ladere som tar opp unødvendig plass. Robotgressklipperen er det eneste produktet i Husqvarna AspireTM-serien som ikke er kompatibel med 18V Power for All batteriet, da den kommer med egen ladestasjon.

Leie hageredskaper fremfor å eie

De nye produktene i AspireTM-serien kan også leases i 3 eller 5 år. Husqvarna har satt sammen 3 ulike pakker ut ifra størrelse og behov. «Med den nye 18V batteriserien beveger Husqvarna seg over i et nytt kundesegment. I flere år har Husqvarna vært assosiert med store plener og grøntområder og merkekjennskapen har vært lavere jo tettere på storbyene man kommer. Vi ser at både handlings- og kjøpemønster endrer seg og flere foretrekker leasing. Da kan man velge de produktene man trenger, bekymringsfritt og uten uforutsette kostnader ved at service og vedlikehold er inkludert for en fast månedlig sum» sier salgssjef i Husqvarna, Gerd Løkke Lund.

Les mer om produktene hos Husqvarna HER

Sitater og informasjon er hentet fra en pressemelding sendt ut av Husqvarna Norge