Genialt! Nå kan du leie hageredskaper med mobilen

Hvorfor eie, når det går an å leie? Denne fleksible utleieordningen for batteridrevet hageutstyr lover både godt for lommebok og miljøet.

Lei hageutstyr

Hvis du har hage, vet du godt at det krever stell og vedlikehold. Gresset skal klippes, trærne beskjæres, hekken trimmes, terrassen vaskes og så videre. Det krever også ofte utstyr. Men hvorfor eie, når det går an å leie?

Husqvarnas har lansert en ny app, Tools for you, hvor man fleksibelt kan leie batteridrevet hageutstyr, og det er den første av sitt slag i Norge, og Nye skog og hage Brumunddal er blant de første ute med å tilby tjenesten.

Slik fungerer det

Tools for you er delingsøkonomi i praksis. Tjenester og produkter som du ikke trenger tilgang til hele tiden, kan jo med fordel deles med andre.

Rent konkret går ordningen ut på at utleiebokser plasseres lett tilgjengelig, betjenes ved hjelp av en app, og vedlikeholdes av lokale Husqvarna-forhandlere.

– Vi ser frem til å tilby denne tjenesten. Dette er en enkel og rimelig løsning for de som vil ha kvalitetsutstyr, men som ønsker å teste produktene før de eventuelt går til innkjøp. Produkter av Husqvarnas kaliber er alle forunt, sier Joakim Kirkerud, avdelingsleder Nye skog og hage Brummundal, i en pressemelding.

*Artikkelen fortsetter under bildet

Leie hageutstyr
Du kan via en app leie det utstyret du trenger. Hageredskapene hentes i en utleieboks. Foto: Husqvarna

Godt for lommebok og miljøet

Muligheten for å leie batteridrevet hageutstyr for en billig penge, sparer lagringsplass, penger, tid på vedlikehold av utstyr og, ikke minst, kloden vår for miljøutslipp i forbindelse med produksjon. Så mye spart = smart!

Appen gjør det enkelt å finne nærmeste utleieboks. Du bruker også appen for å leie redskapene du trenger. Når hekken er klippet eller løvet blåst bort, plasseres utstyret tilbake i utleieboksen. Og Husqvarnas serviceteam tar seg av vedlikehold, rengjøring og oppladning av batteri slik at du slipper den jobben.

Det at alt foregår kontaktløst via appen, også booking og betaling, gjør at det er et fleksibelt tilbud som er enkelt å bruke i hverdagen. I motsetning til når du kjøper utstyr og er avhengig av butikkenes åpningstider, er appen tilgjengelig døgnet rundt, i tilfelle du vil ta en kveldsøkt i hagen.

Proffutstyr til en god pris

Det er effektivt og kraftfullt proffutstyr som leies ut, blant annet motorsag, ryddesag, gresstrimmer, hekksaks og løvblåser.

Leieprisen er 349 kroner per maskin per dag.

Her finner du utleieboksene

I første omgang stasjoneres Tools for you-utleiebokser i Ringsakervegen 13 hos Nye skog og hage Brummundal. Boksen er tilgjengelig allerede nå.