ANNONSØRINNHOLD

Så enkelt kan du få unnagjort vårrengjøringen

Det er mars og tid for vårrengjøring! Les videre for å lære hva du kan gjøre for å få huset klart til vår på null komma niks.

Højtrykksvasker

Det er mars og solen har endelig begynt å titte frem etter en lang og kald vinter. Du gjør deg klar til å nyte late dager i hagen; du fantaserer om båtsesongen og du gleder deg til å ta frem syklene til barna. Men før fantasien kan realiseres er det tid for en skikkelig vårrengjøring. Og hvordan kan den bli så effektiv som mulig? Jo, med en høytrykksvasker. Den kan rengjøre alt fra sykler til fliser og hagemøbler, og gjør det på en lettvint og effektiv måte. Her har vi samlet våre beste tips for en effektiv vårrengjøring med høytrykksvasker, så du kan komme i gang med å nyte så fort som mulig.

Tenk på hva du skal vaske

En lang vinter setter spor på både huset, hagen, bilen og båten. Fasaden er etter den mørke vinteren, og terrassen trenger en oppfriskning. Hagemøblene er støvete etter å ha blitt pakket bort, og flisene har fått et snodig belegg. Syklene til barna har samlet støv og den ellers vakre hagebenken er nesten ikke til å kjenne igjen.

Det er her en høytrykksvasker er din beste venn, og et av de beste verktøyene for grundig og effektiv rengjøring av forskjellige overflater. Den er raskere og mer effektiv enn en alminnelig hageslange, og lar deg vaske kriker og kroker som det ellers er vanskelig å komme til. Men på grunn av det høye trykket høytrykksvaskeren produserer, må du tenke på hva du skal vaske før du starter, så du er sikker på at du ikke skader overflatene du ønsker å vaske.

Fasader, innkjørsler, betongbelagte arealer og andre store, harde overflater egner seg godt til vask med høytrykk. Dersom du ønsker å vaske mindre eller mykere overflater som belegningsstein, tredekk, brosteinsbelagte områder og utemøbler, skal du være ekstra forsiktig med vanntrykket så du ikke skader det du vasker.

Gå for brukervennlighet

Høytrykkspyleren skal være lett å trille, lett å håndtere og ikke minst bør det være lett å sveive inn slangen. Du bør også tenke på hvor lang slange du trenger, da det kan være dyrt å måtte bytte slange på et senere tidspunkt. Høytrykksvaskerne fra Husqvarna har ekstra lange slanger som gjør det lettere å bevege seg rundt objektet man vasker, noe som er ekstra praktisk ved vask av bilen eller båten fordi du slipper å flytte høytrykksvaskeren når du beveger deg rundt.

Finn ut alt om høytrykksspylerne til Husqvarna her

Tilsett bilvaskskum i vaskemiddelflasken på høytrykksvaskeren og spray blandingen over utsiden av bilen for et skinnende resultat.

Vær kvalitetsbevisst og få mest ut av pengene

For å ikke gå deg bort i jungelen av høytrykksvaskere kan det være lurt å være kvalitetsbevisst og å velge et testvinnende merke, som for eksempel Husqvarna. Ved å kjøpe fra en kvalitetsbevisst forhandler sikrer du deg et produkt med høy kvalitet og ikke minst, god rådgivning. En fagperson kan nemlig veilede deg så du får riktig utstyr i forhold til ditt behov og dine bruksområder, og hjelpe deg så du ikke skader det de overflatene du skal vaske.

Les mer om høytrykksvaskere på hjemmesiden til Husqvarna og finn den modellen som passer deg best.