Overraskende produkt inviterer fugler, insekter og bier inn i hagen

Savner du liv i hagen din? Da trenger det ikke ta lang tid før du kan høre fuglene synge og biene surre rundt.

Nå kan du enkelt bytte mellom insektshotell, fuglemater, blomsterskål, fakkel eller regnmåler i ett og samme stativ i hagen din. Det er ideen bak hageproduktet GARDENA Clickup!. Du kan endre dekorasjonene enkelt ved et klikk, og du kan lett flytte rundt på plasseringene slik at du kan dekorere hagen etter behov og årstid. 

Dette kan du bruke stativet til

Med det fine insektshotellet kan du invitere bier, marihøner og sommerfugler inn i hagen. Insektshotellet har flere forskjellige rom, og det er bygget for å ta hensyn til den nyeste kunnskapen om måten insekter lever på. Det er altså plass til flere forskjellige insekter som kan bo på hotellet hele året – takket være et beskyttende tak og en ramme.    

Les mer om fordelene med insekthotell her.

Fuglemateren er laget i et ganske elegant design som tiltrekker seg fuglene. Det foregår på den måten at du enkelt kan fylle dispenseren med fuglefrø – og så tar det ikke lang tid før du kan se fuglene strømme til. 

Hvis fuglemateren skal rengjøres, er det ikke et stort problem. Du tømmer dispenseren og legger den bare i oppvaskmaskinen. 

Fakkelen skaper en koselig atmosfære i hagen. Du fyller tanken med 350 milliliter vanlig lampeolje, og så kan du nyte det varme lyset i minst seks timer. Selve tanken til fakkelen er sikret mot lekkasje, og hvis du vil slukke flammen kan du gjøre det uten problemer og med skjeen som følger med. 

I blomsterskålen kan du plante din favorittblomst eller noen deilige urter. Skålen måler 25 cm i diameter og den har et hull nederst i bunnen, som sørger for drenering. 

Til sist er det regnmåleren som hjelper deg med å gi et ganske nøyaktig bilde av mengden nedbør. Den er frostsikker og lett å tømme. Dette gjør du enkelt ved å løsne den fra håndtaket og helle ut vannet. 

Selve stativet får du for 199 kr. De øvrige prisene er: blomsterskål – 199 kr, fuglebrett – 499 kr, regnmåler -199 kr, fakkelen – 499 kr og insektshotellet – 508 kr. Prisene er hentet fra Plantasjen.