Nyttige produkter til hage og terrasse

Redaksjonen har funnet smarte og fine ting til hagen og terrassen.

1. Sammenleggbar plastrive

Ny plastrive fra Gardena kan enkelt deles på midten. De to halvdelene plukker opp materialet som to store armer som gjør det lett å løfte og transportere materialet.

Raken brettes sammen for plassbesparende oppbevaring.

Les mer på www.gardena.com

2. Tre i ett

Grillrist, stekepanne og wok fra Weber. Grunnelementet er en grillrist med et hjul i midten hvor
du kan kjøpe inn en rekke innsatser, som gir mange forskjellige tilberedningsmuligheter.

Les mer på www.weber.com

3. Urtehagen

Inspirerende bok av Agnete Ullenius gir mange gode råd om dyrking og bruk av urter. Her får du vite hva de forskjellige urtene kan gjøre for helsa og som smakstilsetning i matretter.
Utgitt på Tun Forlag

4. Intelligent og arbeidssom

Intelligent og arbeidssom De er nye, intelligente og arbeidsomme. Wiper maskinene har en kapasitet
fra 400 m2 og opp til 20.000 m2. Still inn dato og tidspunkt og roboten vil ta seg av resten.

Les mer på www.wiper-robot.no

5. Moderne uterom

Cube – et moderne uterom med mange muligheter, den kan designes og tilpasses ditt eget behov og ønske. Den kan ha skyvedører i glass og skyvevegger med ditt eget design som gjør din Cube unik.

Les mer på www.rkc.no

6. Lekre utemøbler

Torill Slettvoll er vokst opp i den gamle Slettvoll fabrikken og har virkelig fått møbler inn med morsmelken. Hun er utdannet siviløkonom, men har alltid jobbet med design og produktutvikling. Nå jobber hun med å finpusse høstens kolleksjon og utvikle neste vårkolleksjon

Hvordan tenkte du?
Selv om stolen brukes vel så mye på en terrasse langt inne i landet som ved sjøen, er det alltid nærliggende å tenke på sol, sommer og strandliv, harmoniske farger inspirert av sand og strand. Mye av designet gir seg selv med den funksjonen møbelet skal ha. I dette tilfellet skal stolen reguleres fra sitte- til hvilestilling og det er viktig at komforten er god uansett funksjon.

Hva er fordelen?
Den kan stå ute i alt slags vær og er både en god lenestol og en god solstol med pall. Rengjøringen er enkel, trekket kan enkelt taes av og vaskes, stolen kan spyles. Vekten er lav da rottingen er flettet rundt en aluminiumsramme. Den kan stå ute i all slags vær.

Torill Slettvoll

Fakta
Vi bruker polyetylen i flettingen. Polyetylen avgir ikke giftige gasser ved destruering i motsetning til PVC. Tekstilene er slitesterke og vaskbare, putene har glidlås som gjør det enkelt å ta dem av. I samme serien har vi også sofa, lenestol med og uten arm, sofabordbord og spisestue.

Les mer på www.slettvoll.no