Hageinspirasjon

Hageinspirasjon – lag din drømmehage

Er du en ekte hageentusiast som elsker å holde følge med de siste trendene innen hagearbeid? Her finner du hageinspirasjon til alle mulige hager, slik at du enkelt kan lage din egen drømmehage!

Les mer

Planlegg hagen

Du lurer kanskje på hvordan du skaper en innbydende inngang, eller hvordan du skaper romslighet i hagen. Vil du lage en sti i hagen, men sliter mellom å velge fliser eller stein? Eller kanskje det bare skal være en natursti? Vi gir deg våre beste tips.

Ulike stiler i hagen

Ønsker du å skape en parkaktig følelse i hagen din? Eller er du ute etter å lage en nordisk, morsom eller kanskje en japansk hage? Her finner du tips om passende detaljer.

Formet hage

Er du nysgjerrig på hvordan det kan se ut med en trimmet hage. Du finner inspirasjon til dette her. Du får også tips om hvilke verktøy som trengs, og hvordan du skjærer ut detaljer.

Dam eller fontene i hagen

Har du lyst til å pryde hagen med et vannanlegg? En dam, fontene eller en bekk kanskje? Du er kanskje ikke sikker på riktig plassering, eller om du trenger en pumpe eller et filter. Vi gir deg de beste tipsene og forteller deg hva du trenger for å gjøre det mulig.

Hagen i november
høstløv

Hagen i november

Mange har nok overlatt hagen og uteplassen til vinteren når november er kommet, og senker skuldrene før julestria starter. Men selv om det er tid for innekos, er det fortsatt ting man kan se til.

Ideer til hage på liten plass
hage på liten plass

Ideer til hage på liten plass

Liten plass og mange planter? Bruker du plassen i flere etasjer får du plass til mange flere planter, og mye frodigere omgivelser!

5 tips til en lettvint hage
ANNONSØRINNHOLD
5 tips til en lettvint hage

5 tips til en lettvint hage

Veien til en pen og velstelt hage kan virke lang og slitsom, men med disse fem tipsene vil du få drømmehagen på null komma niks.

10 stilige prosjekter som forvandler hagen
Mens noen bruker sommeren til å vedlikeholde huset, bruker andre sommeren til å bygge noe nytt.

10 stilige prosjekter som forvandler hagen

Ingenting er bedre enn å bruke sommeren til å fikse opp i hagen. Vi viser deg 10 små og store prosjekter som vil forandre hagen din.

24 flotte uteplanter som tåler vinteren

24 flotte uteplanter som tåler vinteren

Hagen kan være et grått og trist skue på vinteren. Men med disse fine og hardføre plantene kan du skape liv og farger i hagen likevel. 

Denne maten kan småfugler dø av

Denne maten kan småfugler dø av

Det er hyggelig å mate småfugl på høsten og vinteren. Det er mindre hyggelig å gi dem mat som de kan bli syke eller dø av.