Vi i Villa anbefaler: Disse grilltipsene redder grillsesongen din

Mangler du inspirasjon til grillen? Teamet bak Vi i Villa har samlet sine beste tips her!

grilltips

Vi på Vi i Villa er så heldige å kunne drive med hus og hage nesten konstant – både i arbeidstiden og privat. 

Derfor gir vi deg her i “Vi i Villa anbefaler” våre personlige tips om det beste av det beste – denne gangen er det grilltips. 

Har du et hus- eller hagerelatert tema du gjerne vil ha våre beste tips til, kan du skrive til oss her.

Hva er ditt beste grilltips? 

Mette Trudsø, sjefredaktør 

  • Ta en pose kongereker (med skall) fra fryseren, trekk dem på et trespyd, pensle dem med hvitløksolje, og legg dem direkte på grillen. Vips – verdens enkleste grill-forret. 

Malin Løchen Mærsk-Møller, Redaktør

  • Grill alltid fisk i folie! Det finnes nesten ingenting som er verre enn å skrape bort fiskerester fra grillen. Min favoritt er torskefilet i folie med masse smør. 
grille fisk
FFiskerester på grillen kan unngås med folie eller litt ekstra grillutstyr. oto: Getty Images

Emil Maischnack Jensen, Digitalredaktør 

  • Bruk gass! I årevis sverget jeg til grillkull smaken, men jeg må ærlig innrømme at jeg egentlig ikke kan smake forskjellen. Og med en gassgrill trenger jeg ikke starte flere timer i forveien, jeg lar meg inspirere av en kort solstråle mellom skyene og fyrer opp i grillen. 

Hue Mai Møller, Digitalsjef 

  • Porcetta på rotisserie – det smaker sinnsykt godt og krever veldig lite jobb. 

Anne Lene Drillestad, Salgssjef

  • I fjor ble jeg introdusert for grillark, og det gjør grillingen til en lek. Det er enkelt å marinere kjøtt uten at det svir seg og ikke minst holder de grillen ren. Jeg steker også pizza på det, og pizza stekt på grillen er det beste barna vet.
grille pizza
Du kan steke pizza på grillen. Har du en gassgrill går det kjapt og enkelt. Foto: Getty Images

Gitte Højberg Jensen, Direktør 

  • Fruktspyd til dessert. Trespyd med bananer, jordbær, ananas, mango m.m. og små kuler av marsipan eller marshmallows mellom fruktene.

Jeppe Nybye, Journalist 

  • Jeg gidder ikke å grille. Hvorfor bruke en time på å fyre opp kull når jeg har en ovn? Så mitt beste tips er å få andre til å grille for deg. 

Michael Nielsen, Salgssjef 

  • Bruschetta… Italiensk brød med olivenolje, hvitløk, mozzarella, tomater, salt og pepper. Enkelt som appetizer, forrett eller tilbehør til en stor biff. Barna mine tror ikke det er vår før jeg har laget det. 
Grilltips
Grønnsaker og pølser er alltid godt på grillen. Foto: Getty Images

Søren Jensen, salgssjef

  • Mit beste grilltipset må være å alltid ha gode grillpølser i nærheten. For uansett hva som skal grilles og uansett hvor lang tid det tar, gir det alltid god mening å ha en grillpølse som supplement.

Susanne Lyngsø, leder for Native Sales and Partnerships

  • Skaff deg en god gassgrill! Den starter kjapt, bidrar litt ekstra til kosen, og så kan den brukes hele året, uansett vær.

Sofie Vingborg, Student 

Har du noen rynkete grønnsaker i kjøleskapet? Tomat, kål, aubergine, paprika, squash, vårløk, rødløk, hvitløk… Ja, faktisk, alle slags løk. Grønnsaker får god smak når du griller dem, så ikke kast de rynkete og slitte vitaminforsterkerne – grill dem i stedet for!