Grilltilbehør som revolusjonerer matlagingen

Bålpanne og grill hører påsken til - eller hva? 

grill

Både grill og bålpanne kan brukes året rundt og det er en perfekt måte å forlenge utesesongen! Enten om du ønsker deg et herlig måltid eller om du bare vil nyte varmen fra flammene, så er grilltilbehør noe som vil gjøre affæren enklere.. Vi har hvertfall samlet opp de mest geniale produktene som du kan bruke til både grill og bålpanne!

Om du har lyst til å utfordre deg selv litt mer enn kun pølse i brød, så finnes det mange grilltilbehør du kan bruke for å fremstå som en ekte kokk utendørs.

Hva kan grilltilbehør brukes til?

Koke poteter, håndtering av fiskefileten, steke pannekaker, pai eller pizza, baking av boller og kaker, varme saus, temperaturkontroll av kjøttet eller smashburger? Eller flere ting på én gang? Grilltilbehør blir da din beste venn.

I en pressemelding fra Weber introduseres en rekke tilbehør som forenkler matlagingen samtidig som de bidrar til at du kan utfolde dine kreative sanser og utfordre deg selv.

Det er opp til deg selv hvor avansert matlaging du ønsker å begi deg ut på, så vi bistår med ulike varianter for deg som ønsker å prøve noe nytt.

Grilltilbehør som kan brukes til alt

En støpejernspanne er et allsidig produkt som muliggjør at du nærmest kan gjøre alt ute, som du ellers ville gjort inne. Det er jo noe med å kokkelere maten utendørs, enten om det er på hytta i fjellet, på terrassen hjemme eller i hagen om sommeren!

stålpanne
Støpejernspanne fra Weber fra kr 799.

Grilltilbehør som dette egner seg godt til alt fra egg-og-bacon frokosten til steking av grønnsaker eller pannekaker. Nesten alt kan stekes, det er bare å utforske!

Ta pizzaen til et nytt nivå

Om du er en ekte pizzaentusiast vil du helt sikkert sikre deg grilltilbehør som dette. En pizzastein vil revolusjonere bakingen! Når man først har begynt å tilberede pizzaen på grillen eller bålpannen, er det sjeldent noen som frivillig går tilbake til ovnen.

pizzastein
Pizzastein fra Weber

På ekte italiensk vis kan du nå tilby pizzaer med tynn, sprø bunn akkurat som på restaurant! Perfetto! Dersom du vil teste noe nytt, kan du også steke cookies eller bake brød.

La teknologien holde oversikt for deg

Trenger du en liten assistent til å veilede deg til når maten er klar eller kjøttet er perfekt stekt? Da er et steketermometer eller grillassistent rett grilltilbehør for deg. Flere griller har innebygget termometer, slik at du har fullstendig oversikt over temperaturen.

steketermometer
Steketermometer fra Weber.

Dersom du ønsker enda litt mer assistanse, er det mulig å koble flere steketermometer opp til telefonen, så du slipper å vokte over grillen til enhver tid.

Lei av gass? Prøv den elektriske varianten!

Vi har alle vært der – vi står klare med maten og det er tomt for enten gass eller kull. Det er utrolig irriterende, men dette finnes det en løsning på! Svaret er å gå over til en elektrisk grill.

elektrisk grill
Elektrisk grill fra Weber fra kr 4999.

Du får den i kompakte varianter, slik at den heller ikke tar for mye plass i hagen eller på uteplassen. Den på bildet har til og med flere funksjoner som damping, opptining, røking og den alminnelige grillingen! Genialt grilltilbehør.

Weber er verdensledende aktør for grill og grilltilbehør, så det er nok å velge mellom! Du kan sjekke ut flere geniale tilbehør her.