ANNONSØRINNHOLD

Dette produktet gjør grillsesongen til en lek

Er du en av de som elsker å grille, men kvier deg for å innvie grillsesongen? Sommeren er rett rundt hjørnet og det betyr sene sommerkvelder med lekker grillmat for mange av oss. Vi elsker å grille, og det er lite som gir den ultimate sommerfølelsen som lukten av grillmat. Dessverre er det mange av oss som assosierer grilling med styr, forbrent grillmat, søl og tilsynelatende evigvarende rengjøring av grillen. Heldigvis finnes det grillark som forenkler grillsesongen og som bidrar til en tryggere, sunnere og mer smakfull grillopplevelse.

Gjør grillsesongen til en lek

Hva er et grillark?

Et grillark er et effektivt og praktisk grillverktøy som kan brukes på kull, gass og steam-grill. Selve arket er kanskje ikke så mye å se på, det er nemlig ikke annet enn en stor rektangel av fleksibelt svart materiale. Grillarket er dekket med et non-stick, varmebestandig belegg som gjør at du kan legge det direkte på grillen eller bruke det i stekeovnen. Cookina grillark er også superenkle å rengjøre og kan vaskes i oppvaskmaskin.

Hvorfor skal jeg bruke grillark?

Først og fremst blir grillingen mye enklere ved bruk av et grillark. Du unngår nemlig det vanlige grillsølet med fettrester på grillen, størknede matrester og ujevn varmebehandling. I tillegg til å minimere oppryddingen gjør den jevne overflaten på Cookina’s grillark det mulig å legge alt fra egg til pannekaker på grillen. Grillarkene er ypperlige til bruk på delikat mat som fiskefileter, sjømat og alle typer grønnsaker. Med Cookina grillark unngår du at den deilige grillmaten faller gjennom risten. I tillegg beholder du grillmerkene og den unike grillsmaken. Ved bruk av grillark bevarer du i tillegg den naturlige saftigheten til kjøtt og grønnsaker som gjør at du kan redusere bruken av olje uten at det går på bekostning av smak og saftighet.

Cookina grillark kommer i størrelsene 40cmx50xm og 40cmx150cm. Bilde: Cookina

Cookina grillark kan anvendes igjen og igjen, noe som gjør det til et avfallsreduserende og bærekraftig alternativ til folie og bakepapir. I tillegg har grillarkene flere bruksområder. Bruk arket direkte på grillen, eller legg det under grillen som et ekstra beskyttelseslag. Et grillark kan også brukes i en alminnelig stekeovn og plasserer både direkte på risten eller i bunnen av stekeovnen som et praktisk underlag som fanger sølet fra matlagingen. Cookina grillark kan klippes til etter behov og dermed tilpasses forskjellige størrelser av ovn, grill og stekebrett.

– Vi har fått testet Cookina sitt grillark. Det er helt klart et praktisk produkt for oss og brukes til flere av våre retter. Det er spesielt praktisk at maten ikke henger fast i grillristen, men det er også kjekt at en bevarer grillmerkene på maten. Det er smart å kunne klippe til grillarket så deler av grillen er åpen for tradisjonell grilling, siger Ivar Breivik, daglig leder XL-Diner Ålesund

Hva er grillarket laget av?
Cookina grillark er laget av glassfiberstoff belagt med non-stick materiale. Grillarkene har en solid tykkelse som gjør de kraftige og slitesterke, og det gjenanvendelige materialet gjør Cookina’s grillark klare til å tåle en hel grillsesong.

Visste du at du kan steke pizza på grillarket? Bilde: Cookina

Er det trygt å bruke grillark?
Det er helt trygt å bruke Cookina grillark. Faktisk kan bruken av grillark til og med forbedre sikkerheten rundt grillen fordi arkene reduserer muligheten for store flammer, forbrenning, gnistrende kull og røyk. Cookina grillark tåler en temperatur opp til 288 grader og egner seg også for bruk i stekeovn. Grillarkene er også helt trygge å rengjøre både i oppvaskmaskin og for hånd.

Legg grillarket direkte på grillen og du er klar til å grille alt fra saftig kylling til pannekaker. Ja, pannekaker! Bilde: Cookina

Hvordan bruker jeg grillarket?
Å bruke Cookina er enkelt og effektivt. Legg grillarket direkte på grillristene på grillen og du kan gå i gang med grillingen. Vink farvel til en masete grillopplevelse og gjør grillingen til en lek!

For mer informasjon om Cookina grillark og andre grillverktøy, se www.cookina.no eller lik Cookina på Facebook og Instagram.