Bålpanne: Perfekt til utekosen hele året

En bålpanne kan brukes året rundt og er perfekt til fjellet eller til å forlenge utesesongen om sommeren. Vi bistår med inspirasjon, ulike løsninger og prisklasser så du slipper å lete!

bålpanne

Bålpanne kommer i en haug av ulike varianter, enten om du ønsker å fokusere på design, matlaging, kosen eller den gode varmen en bålpanne gir fra seg. Vi har her samlet ulike typer i ulike prisklasser, slik at du kan få litt inspirasjon til hva enn du måtte ønske deg.

Uterommet har blitt viktigere for nordmenn

Nordmenn har aldri latt seg skremme av litt kulde – enten det er midt på vinteren eller en kald sommerkveld. En undersøkelse utført av Norstat for Norsk Varme viser at etterspørselen etter segmenterte uteelementer som blant annet bålpanner, har økt i løpet av de siste årene.

Samme undersøkelse viser at 1 av 3 nordmenn har bålbanne hjemme eller på hytta – og det er det kanskje en grunn til?

En bålpanne som kan alt 

Denne praktiske varianten har mange bruksområder, da den både kan oppbevare ved, gi varme, har et moderne design og medfølger en grillrist til å legge over flammene. Grillristen er fremstilt i rustfritt stål, har håndtak hvor du enkelt kan justere høyden og den vil gi fine grillstriper til maten. Bildet er hentet fra en pressemelding fra Eva Solo.

Pris: fra kr 11499.

Den stilfulle løsningen

FireCone sørger for en koselig atmosfære. Den skulpturelle kjegleformen gjør at veden legger seg i bunnen av bålpannen, hvilket sørger for en høy temperatur som gir bedre forbrenning og mindre røykutvikling. Bildet er hentet fra en pressemelding fra Eva Solo.

Pris: fra kr 4999.

Fjellgeitenes favoritt 

Denne bålpannen er perfekt til å kunne samle seg rundt og ha ordentlig bålkos om både vinteren og sommeren. Den har fine rammer som gjør at bålet og flammene er mer kontrollerte og trygge. 

Pris: kr 3290

En klassisk bålpanne med stil

En enkel, solid og minimalistisk bålpanne. Dette krever minimalt av montering, den varer lenge og det kommer også en rist som kan justeres i seks ulike høyder.

Pris: kr 5300

Transportabel og billig

Denne varianten kommer i to forskjellige størrelser, og den fungerer til akkurat det den skal. Den er enkel å flytte så du kan bruke den akkurat hvor du vil, og den stilfulle formen fremhever flammenes skjønnhet! 

Pris: kr 2125 for stor og kr 1379 for liten

Den tradisjonelle bålpanne

En stilig bålpanne med både håndtak og ben. En litt moderne løsning på den klassiske varianten! Materialet er i støpejern. 

Pris: kr 2999

Den klassiske rustikke

Her er en helt klassisk og enkel bålpanne, for de som liker den litt gammeldagse og brukte looken! Materialet er cortenstål, som etterhvert vil få en rustfarget innvendig. Den har også en fot som gjør at pannen reises litt fra bakken og ikke skader underlaget. 

Pris: danske kr 1299