Gressklipper som passer deg

En god gressklipper gjør jobben enklere.

Størrelsen på plenen og måten du bruker den på, avgjør hvilken gressklipper som passer for deg. Med riktig gressklipper er det lettere å holde plenen i toppform.

Hvis plenen er et sted for lek og fritid, ønsker du sikkert å bruke så lite tid som mulig på å holde den i orden. En rotorklipper kan da være løsningen, den klipper alt gresset effektivt, også hvis det er langt.

En gressklipper med Ergoflex-system har ergonomisk utformede og justerbare håndtak, som gir bedre arbeidsstilling og reduserer muskelbelastningen under gressklippingen.

En effektiv og stilig gressklipper gjør det mindre kjedelig å klippe plenen. Foto: Toro

Innovative plenkammer som er standard selv på de minste modellene gjør at du kan klippe helt inntil kanten. Det betyr at du får mer tid til å slappe av ettersom plenen ikke trenger ekstra finpuss etterpå.

Batteridrevne gressklippere

Hvis du ikke liker ledninger eller eksos, kan de nye batteridrevne gressklippere være noe for deg. De gir deg kraft, frihet og energieffektivitet – i tillegg til alle fordelene ved Lithiumion- teknologien. Med klippebredde på 43 cm og to batterier er dette en perfekt løsning for større gressplener.

Trenger du ny gressklipper? Les mer om disse gressklipperne:

Ariens LM 21 S

Denne gressklipperen fra Ariens er utstyrt med kraftig motor og en av markedets største oppsamlere. Dette er en kombiklipper med tre forskjellige klippesystemer, oppsamling – bioklipp eller sideutkast. Med 53 cm klippebredde, store bakhjul med differensial, og trinnløs variabel kjørehastighet er dette en klipper du blir glad i. Den er konstruert for å dekke behovene for både private og profesjonelle brukere.

Veil.pris. kr: 7.999,-

Mer informasjon:
www.ariens.no, tlf. 69 26 47 50

Stihl AS/Viking – MB 545 V

Gressklippermodellen MB 545 V ble best i test i Dagbladet i mai 2010. Dette er en bensindrevet gressklipper med topp comfort. Ideell for plener opp til 1200 kvm. Utstyrt med ReadyStart-systemet som gir en lett start, samt Vario-drift for trinnløs tilpasning av hastigheten.

Veil. pris kr. 4 990,-

Mer informasjon:
Stihl AS/Viking, www.stihl.no, tlf. 33 42 05 05

Ole Chr. Bye AS – Cub Cadet

I 2012 presenterer Cub Cadet den nye TRiLOY serien: TRILOY serien gressklipper er en unik gressklipper med en spesiell klippepanne bestående av tre deler laget i aluminium og sink-belagt stål som garanterer en lang holdbarhet og god ytelse i forhold til oppsamling og bioklipp.

Det er tre forskjellige klippesystemer bredder  tilgjengelig: 42 cm, 46 og 53 cm. Modellen CC 42PB har kraftig kløtsjfri girkasse med aluminiumhus. Justerbart håndtak (Quick) som gjør det enkelt å stille inn riktig høyde. Håndtaket kan også foldes helt sammen og tar derved mindre plass ved lagring.

Veil. pris kr. 3990,-

Ole Chr. Bye AS, www.bye.no, tlf. 69 22 53 00

Hako/TORO – Auto 48

Gressklipperen Auto48 har patentert automatisk hastighetsregulering 0 – 6,4km/t(ADS) som gjør at klipperen justerer seg etter din hastighet, samt 48cm bredde, spake for omkobling mellom Recycler (bio) og oppsamler.

Veil. pris kr. 4 899,-

Hako/Toro, www.hako.no, tlf. 22 90 77 61

Safe Motor AS/Snapper – ERDV 19850 HW

Snapper ERDV 19850 HW er produsert av Briggs & Stratton. Klipper med bio, oppsamler og bakutkast.
Den har store bakhjul, sentral høydejustering og håndtaket kan justeres i to posisjoner. Motoren er en B&S 850 E serie og klippebredden er 48 cm.

Veil. pris kr. 4.990,-

Safe Motor/Snapper, www.safemotor.no, tlf. 23 23 48 20

Robert Bosch AS – Rotak 43 LI

Rotak 43 LI inngår i en serie batteridrevne gressklippere med forskjellige klippebredder og er et svært godt valg for større hager. Den har en 43 cm skjærekniv og to innovative batterier med Lithium-ion-teknologi.
Rotak 43 LI er like sterk som tradisjonelle elektriske og bensindrevne gressklippere, men du slipper ledningen. Den er alltid klar til bruk og er stillegående.

Den er også 40 prosent lettere enn tradisjonelle gressklippere. Dessuten lukter den ikke bensin. Og ettersom den bruker så lite energi, produserer den ti ganger mindre CO2-utslipp enn bensindrevne gressklippere. Den har Ergoflex-system med ergonomisk utformede og justerbare håndtak.

Veil. pris kr 5148,-

Robert Bosch AS/Rotak, www.bosch.no, tlf. 64878950

Berema/Honda – IZY HRG 465SD

IZY HRG 465SD er en Honda gressklipper for små og mellomstore plener. Modellen har drift og  en oppsamlerpose på 55 liter. Klippebredden er 46 cm. Modellen er standard utstyrt med to kniver og kan dermed også brukes som en bioklipper. Honda er verdens største motorprodusent og på våre Honda gressklipper modeller finner du løsninger og tekniske finesser som ingen andre gressklippere på markedet har.

Gressklipperne fra Honda er av høy kvalitet og går ofte i arv videre til yngre generasjoner. Honda setter design, funksjonelle egenskaper og miljø i sentrum. De kvinnelige brukere kan også fortelle oss at våre Honda gressklippere er pene å se på.

Veil. pris kr. 4 995,- (Tilbud inkl. bioklipp)

Berema/Honda, www.berema.no, tlf. 64 86 05 00

 

Stiga – Autoklipp robotgressklippere

Våren 2012 lanserer Stiga ett sortiment av seks robotgressklippere på det norske markedet under navnet Autoclip. Disse robotklipperene gjør Stiga’s gressklippersortiment komplett. Sortimentet består av tre serier; Stiga Autoclip 100, Stiga Autoclip 500 og Stiga Autoclip 700.

Veil. pris fra kr. 12 000,- og oppover.

Stiga, www.stiga.no, tlf. 23 14 24 43

Husqvarna – Automower 220 AC

Automower 220 AC både klipper og lader automatisk og passer for arealer opp til 1800 m?. Når batteriet trenger opplading returnerer klipperen til ladestasjonen, lader og fortsetter deretter klippingen. Siden denne modellen klipper så ofte, blir resultatet meget bra. Ved å gjøre innstillinger via tastaturet og displayet, kan klipperen stilles inn for å gjøre en førsteklasses jobb, selv på plener med en komplisert fasong. Nå tilgjengelig i en rekke farger, som et alternativ.
1800 m2 +/-20%, NiMH, Målt: 62 dB(A), garantert: 64 dB(A), 9 kg

Veil. pris kr. 17 990,-

Husqvarna Norge AS, husqvarna.com/no

Gardena Gardena robotgressklipper R40Li blir drevet av et litium-ion batteri som lett kan lades når som helst. Det ordner den smarte robotgressklipperen på egen hånd ved at den selv kjører til ladestasjonen. Gardena R40Li er selvfølgelig helt trygg. Så fort den blir løftet opp vil knivene stoppe. En høy alarm og PIN-kode forhindrer forsøk på tyveri.

Veil. pris kr. 11. 495,-

Gardena, www.gardena.no