ANNONSØRINNHOLD

Denne gressklipperen går så stille at du ikke merker at den er der

Med en hjelpende hånd som kjører hele natten, kan du våkne opp til en nystelt og ferdigklippet gressplen om morgenen. 

Twitter Print

Forestill deg at du har satt deg ut en deilig og varm søndagsettermiddag, med godboken på fanget og solbrillene balanserende på nesa. Og så plutselig durer og bråker det fra naboens hage.

Han har satt i gang gressklipperen.

Nesten ingenting setter sinnet i kok hos folk like mye som de tingene naboen gjør galt. Faktisk er nabokrangler hovedgrunnen til at man tar kontakt med advokaten sin.

Særlig gressklipping på røde dager få enkelte til å fly i flint. Telemarksavisa skrev i 2015 om en 44 år gammel mann fra Porsgrunn som ble rasende da han ble vekket av naboens gressklipper en søndag formiddag.

Ikke bare løp den 44 år gamle mannen ut døra relativt lettkledd, men han jaget også den stakkars naboen inn i en dynge av brennesle.

For noen er det ikke så viktig å holde hviledagen hellig, men faktum er at det faktisk er forbudt. I verste fall kan det straffes med bøter.

Vinn-vinn-situasjon

Hvis du helst vil unngå å havne i bråk med naboen, bør du i hvertfall ikke gå til anskaffelse av den mest bråkete gressklipperen der ute. 

Skaffer du deg en robotgressklipper, er det vinn-vinn-situasjon for både deg og naboen.

‘Wiper Premium’-modellene fra Hako Ground & Garden klipper gresset så stille at noen velger å la den gå på natten.

Du velger selv ønsket ukedag og tidspunkt for når roboten skal begynne å kjøre ut i hagen, og du kan styre den via Bluetooth.

Foto: Hako Ground & Garden

Dermed kan du stille den inn til ikke å kjøre på søndager eller helligdager. Selv om den er stillegående, anbefaler vi deg (for husfredens skyld) å gi robotklipperen en pause mens naboen oppholder seg ute.

Takler ulendt terreng

Du trenger verken ha en flat, jevn eller symmetrisk hage for at robotgressklipperen skal fungere, slik som mange tror. Ved å sette opp et slags usynlig gjerde med en signal-kabel, holder robottrimmeren seg innenfor grensene du har satt opp.

I tillegg er den såpass robust at den klarer seg fint i ulendt terreng.

Litt avhengig av modellen, kan robotklipperen gå fra 2 timer til 10 timer av gangen, og kan dekke omtrent 200 kvadratmeter i timen.

Med andre ord har du ingen grunn til å plage naboen med støy fra gressklipperen.

Twitter Print

Mest leste artikler