Finn drivhuset til ditt budsjett

Drømmer du om drivhus? Her får du inspirasjon til å velge det riktige til ditt budsjett – enten du vil ha et flyttbart minidrivhus til urter eller et stort og stødig blomsterpalass.

Det finnes mange ulike typer drivhus i alle mulige størrelser. Det som er viktig er at du har et solrikt sted du kan plassere drivhuset.

For mange vil arealet i hagen bestemme størrelsen på drivhuset. Samtidig er det viktig å se på hva slags bruk man skal ha det til.

Viktige valg i drivhuset: 

MATERIALER: Plater i plast koster mer enn glass, men de tåler mer og isolerer bedre. 

STØRRELSE: Se an størrelsen etter behov, vær også obs på høyden – vil du for eksempel kunne stå oppreist inne i drivhuset? 

VINDUER/DØRER: Mange dører og vinduer koster gjerne ekstra – sjekk hva som er inkludert i prisen. 

AUTOMATISK LUFTING: Luker som åpner seg om det blir for varmt i drivhuset, pleier å være ekstrautstyr. 

MØNEDEKOR: Gjør drivhuset ekstra flott å se på, og som en tilleggsbonus blir det vanskeligere for fugler å slå seg ned på taket. 

SOKKEL: Drivhuset trenger å stå på et sterkt fundament som er forankret i bakken. Sjekk om dette følger med. Hvis ikke, kan  du alltids støpe sokkelen selv om du er nevenyttig.

Under kan du finne inspirasjon til drivhus til:

Drivhus til under 50 000 kr:

Drivhus til ditt budsjett - under 50.000kr

Oasen Junior er et flott og påkostet drivhus fra Grønt Fokus. Den høye vegghøyden gir deg god plass, og drivhuset har integrerte takrenner inkludert. For utførelse i aluminium og 4 mm sikkerhetsglass blir prisen kr 49 199 (størrelse 11,4 m2). 

Mer informasjon: www.grontfokus.no

Finn drivhus til ditt budsjett - under 50.000kr

Profesjonelt kraftig veksthus på 10 m2 fra Felleskjøpet. Her får du full ståhøyde, taket er i 10 mm polykarbonat. Profilene er i aluminium og sokkel er inkludert i prisen på kr 31 990.

Mer informasjon: www.felleskjopet.no

finn drivhus til ditt budsjett - under 50.000kr

Juliana Premium fra Tilboligen.no er et drivhus på 8,8 kvadratmeter i engelsk stil. Huset er tilgjengelig i ulakkert eller i lakkert i antrasitt, og har blant annet dobble stalldører inkludert lås samt ekstra høye sidevegger. Sokkel er inkludert i prisen.

Du kan selv velge mellom 3 mm glass, herdet glass eller 10 mm polykarbonat. Pris: 28 590 kroner.

Mer informasjon: www.tilboligen.no

Drivhus til under 25 000 kr: 

Finn drivhus til ditt budsjett - under 25.000kr

Modellen Odla fra Grønt Fokus har automatiske lukeåpnere inkludert i prisen. Dette drivhuset kommer i 5 ulike størrelser og flere utførelser. Pris for 4,9 m2 er kr 9495, med sikkerhetsglass og kraftige aluminiumsprofiler. Pris for 11.4 m2 er kr 18 299.

Mer informasjon: www.grontfokus.no

 

finn drivhus til ditt budsjett - under 25.000kr

Solid fra Hobbydrivhus har 6 mm tolags uknuselige polykarbonat kanalplater og aluminium rammeverk. Doble skyvedører er standard. 6,5 m2, Prisen ligger på kr 22 584,  for blank aluminium. Lakkert koster ekstra. 

Mer informasjon: www.hobbydrivhus.no

Drivhus til under 8 000 kr: 

Finn drivhus til ditt budsjett - under 10.000kr

Halls Popular til Tilboligen.no på 3,8 kvadratmeteren passer perfekt til nybegynneren, og tar ikke stor plass. Drivhuset kommer i aluminiumsutførelse og grønnlakkert. Du kan også velge mellom glass og polykarbonat. Sokkel er inkludert i prisen. Pris: 5 290 kroner.

Mer informasjon: www.tilboligen.no

Mythos fra Plantasjen har ramme i aluminium, og vegger og tak av polykarbonatplater på 4 mm (doble lag). Prisen er kr 5 495. Mål: 5,7 m2

Mer informasjon: www.plantasjen.no

 BILDE 

Bruka fra Grønt Fokus er det perfekte nybegynnerdrivhuset. Du får det i flere utførelser, og med 4 mm isolerplast og grønnlakkert aluminium blir prisen kr 5 619 (sokkel kommer i tillegg). Mål: 5 m2

Mer informasjon: www.grontfokus.no

Norgarden veksthus fra Felleskjøpet måler 4,88 m2 og er laget av polykarbonatplater.
Kr 7 390.

Mer informasjon: www.felleskjopet.no

Drivhus til under 2 000 kr: 

Plantasjen selger dette smarte balkongdrivhuset – med takluke som kan åpnes for å senke temperaturen. Rammeverket er i sortlasert tre, med sider i plast. Mål: 49 x 60 x 120 cm, kr 899.

Mer informasjon: www.plantasjen.no

Vitavia Gaia er minidrivhus fra Felleskjøpet har plass til noen urter og sommerblomster, og passer fint på terrassen. Drivhuset passer i pallekarm og har fire luker i toppen. Mål: 800 x 1200 mm, kr 1 649.

Mer informasjon: www.felleskjopet.no

Se mer om hvordan du starter våren i minidrivhus

Interessert i å lese mer? Her har vi samlet alt om drivhus

Pinterest Instagram Print