Finn drivhuset til ditt budsjett

Drømmer du om drivhus? Her får du inspirasjon til å velge det riktige til ditt budsjett – enten du vil ha et flyttbart minidrivhus til urter eller et stort og stødig blomsterpalass.

Forskjellige drivhus til din hage

Det finnes mange ulike typer drivhus i alle mulige størrelser. Det som er viktig er at du har et solrikt sted du kan plassere drivhuset.

For mange vil arealet i hagen bestemme størrelsen på drivhuset. Samtidig er det viktig å se på hva slags bruk man skal ha det til.

Viktige valg i drivhuset

MATERIALER: Plater i plast koster mer enn glass, men de tåler mer og isolerer bedre. 

STØRRELSE: Se an størrelsen etter behov, vær også obs på høyden – vil du for eksempel kunne stå oppreist inne i drivhuset? 

VINDUER/DØRER: Mange dører og vinduer koster gjerne ekstra – sjekk hva som er inkludert i prisen. 

AUTOMATISK LUFTING: Luker som åpner seg om det blir for varmt i drivhuset, pleier å være ekstrautstyr. 

MØNEDEKOR: Gjør drivhuset ekstra flott å se på, og som en tilleggsbonus blir det vanskeligere for fugler å slå seg ned på taket. 

SOKKEL: Drivhuset trenger å stå på et sterkt fundament som er forankret i bakken. Sjekk om dette følger med. Hvis ikke, kan  du alltids støpe sokkelen selv om du er nevenyttig.

Under kan du finne inspirasjon til drivhus til:

Drivhus til under 75 000 kr:

Juliana Gartner er drivhuset til deg som virkelig har planer om å produsere i drivhuset. Drivhuset kommer bare i èn stor størrelse (16,2 m²) men du kan velge mellom aluminium og antrasittgrå farge, og mellom 3mm sikkerhetsglass og 10mm kanalplast. Pris fra 54 699kr.

Mer informasjon: www.grontfokus.no

Juliana Grand Oase – med mur rundt Oasen! For deg som ønsker et eksklusivt uterom. Til dette drivhuset kan du kjøpe en sokkel i sortlakkert stål som fungerer som både sokkel og murvegg. 13m2. Drivhuset kommer i sort eller antrasittgrå, og det er to åpningsbare vinduer. Pris: 62 200 kr.

Mer informasjon: www.tilboligen.no

Drivhus til ditt budsjett - under 50.000kr

Oasen Junior Orangeri er et flott og påkostet drivhus fra Grønt Fokus. Den høye vegghøyden gir deg god plass, og drivhuset har integrerte takrenner inkludert. For utførelse i aluminium og 4 mm sikkerhetsglass blir prisen kr 74 195 (størrelse 11,4 m2). 

Mer informasjon: www.grontfokus.no

Drivhus til under 35 000 kr:

Finn drivhus til ditt budsjett - under 25.000kr

Modellen Odla fra Grønt Fokus har automatiske lukeåpnere inkludert i prisen. Dette drivhuset kommer i 5 ulike størrelser og flere utførelser. Pris for 4,9 m2 er kr 18 399, med sikkerhetsglass og kraftige aluminiumsprofiler. Pris for 11.4 m2 er kr 33 999.

Mer informasjon: www.grontfokus.no

finn drivhus til ditt budsjett - under 25.000kr

Solid fra Hobbydrivhus har 6 mm tolags uknuselige polykarbonat kanalplater og aluminium rammeverk. Doble skyvedører er standard. 6,5 m2, Prisen ligger på kr 25 975,  for blank aluminium. Lakkert koster ekstra. 

Mer informasjon: www.hobbydrivhus.no

Profesjonelt kraftig veksthus på 8,3 m2 fra Felleskjøpet. Her får du full ståhøyde, taket er i 10 mm polykarbonat. Profilene er i aluminium og sokkel er inkludert i prisen på kr 31 299.

Mer informasjon: www.felleskjopet.no

finn drivhus til ditt budsjett - under 50.000kr

Juliana Premium fra Tilboligen.no er et drivhus på 8,8 kvadratmeter i engelsk stil. Huset er tilgjengelig i ulakkert eller i lakkert i antrasitt, og har blant annet dobble stalldører inkludert lås samt ekstra høye sidevegger. Sokkel er inkludert i prisen.

Du kan selv velge mellom 3 mm glass, herdet glass eller 10 mm polykarbonat. Pris: 34 200 kroner.

Mer informasjon: www.tilboligen.no

Drivhus til under 10 000 kr: 

Finn drivhus til ditt budsjett - under 10.000kr

Halls Popular til Tilboligen.no på 3,8 kvadratmeteren passer perfekt til nybegynneren, og tar ikke stor plass. Drivhuset kommer i aluminiumsutførelse og grønnlakkert. Du kan også velge mellom glass og polykarbonat. Sokkel er inkludert i prisen. Pris: 7 200 kroner.

Mer informasjon: www.tilboligen.no

Mythos fra Plantasjen har ramme i aluminium, og vegger og tak av polykarbonatplater på 4 mm (doble lag). Prisen er kr 7 299. Mål: 5,7 m2

Mer informasjon: www.plantasjen.no

Bruka fra Grønt Fokus er det perfekte nybegynnerdrivhuset. Du får det i flere utførelser, og med 4 mm isolerplast og grønnlakkert aluminium blir prisen kr 7 299 (sokkel kommer i tillegg). Mål: 5 m2

Mer informasjon: www.grontfokus.no

Norgarden veksthus fra Felleskjøpet måler 4,88 m2 og er laget av polykarbonatplater.
Kr 8 129.

Mer informasjon: www.felleskjopet.no

Drivhus til under 2 000 kr: 

Drivhus Stina, Lengde 120 cm, Svart

Plantasjen selger dette smarte drivhuset til plantekasse – Drivhus Stina. Drivhuset har en klassisk design med ramme i lasert tre og vindu i ribbet termoplast. Taket kan åpnes og festes i åpen stilling. Enkel montering. Mål: 120 x 80 x 49 cm. Pris kr 899.

Mer informasjon: www.plantasjen.no

Vitavia Gaia er minidrivhus fra Felleskjøpet har plass til noen urter og sommerblomster, og passer fint på terrassen. Drivhuset passer i pallekarm og har fire luker i toppen. Mål: 800 x 1200 mm, kr 1 799.

Mer informasjon: www.felleskjopet.no

Se mer om hvordan du starter våren i minidrivhus

Interessert i å lese mer? Her har vi samlet alt om drivhus