Terrasse

Hvordan bygge din egen terrasse

Det er en relativt enkel oppgave å bygge sin egen terrasse hvis man bare er litt handy. Terrassen utvider mulighetene ute, og er ofte midtpunktet for hygge når solstrålene skinner gjennom skyene. Les om hvordan du gjør deg klar til terrasseprosjektet, samt hvilke ting du må være oppmerksom på når du skal bygge din egen terrasse.

Les mer

Ny terrasse? Velg en terrasse som passer huset og dine behov

En ny terrasse krever mange hensyn og vi veileder deg gjennom prosessen. Terrassen skal passe både til huset – men også til hagens utforming. Start for eksempel med å illustrere formen og størrelsen på den nye terrassen med kritt eller hyssing. På den måten kan du vurdere hvordan terrassen blir. Husk å tenke på hva du skal bruke terrassen til. Hva er dine terrassebehov?

Fliser på terrassen

Ønsker du en flislagt terrasse? Utvalget av fliser til terrassen er stort. Les om naturstein, sandstein, betongfliser og bruddfliser. Hva er fordelene og hva er ulempene? Svarene finner du her.

Vedlikehold av terrassen

Lurer du på hvordan du vedlikeholder terrassen din? Hvordan forberede terrassen for vinteren? Hvordan forberede terrassen til sommeren? Finn svarene her. Vi gir de beste tipsene og triksene slik at terrassen din er pen i flere år.

Værguide til årets utendørsarbeid

Værguide til årets utendørsarbeid

I sommerhalvåret har vi mye varierende vær. Fra regnvær og kjølige netter, til strålende sol og varme temperaturer. Her er guiden du trenger for å vite hva slags utendørsarbeid du kan gjøre når sola skinner, og hva som passer best når det småregner.

Slik bygger du plattingen selv
ANNONSØRINNHOLD

Slik bygger du plattingen selv

Med litt planlegging kan du bygge platting selv. Å bygge platting er et relativt enkelt prosjekt, fordi den ligger nede på bakken. Du kan tilpasse den til landskapet, for eksempel ved å la en bakke eller en bergnabb lage en naturlig avslutning av plattingen.

Lag ditt eget hagebord

Lag ditt eget hagebord

Et stabilt lite hagebord er perfekt på terrassen eller i hagen! Slik gjør du det!

«Det begynte med en vannlekkasje»

«Det begynte med en vannlekkasje»

Aldri så galt at det ikke er godt for noe! En vesentlig vannlekkasje resulterte i et spennende påbygg og en fantastisk, prisvinnende terrasse for familien Horgen i Bergen.

Slik vedlikeholder du terrassegulvet

Slik vedlikeholder du terrassegulvet

En terrasse må vedlikeholdes. Heidi Sørensen ved Maleriet Fargehandel på Hønefoss viser deg hvordan du fikser terrassebordene.

Gjør det selv: Blomstrende levegg

Gjør det selv: Blomstrende levegg

En åpen terrasse er deilig når det er varmt, og du gjerne vil nyte sola. Men hvis det blåser, er det fint med le. Men en levegg vil bare beskytte en del av tiden fordi vindretningen skifter. Derfor er et fleksibelt alternativ praktisk.