Stickers er den nye interiørtrenden

Stickers er den nye trenden i interiørverdenen. Dekorer slettveggen på 1-2-3 og skap din helt unike look.

Stickers er en unik, enkel og ikke minst rimelig måte å dekorere ensformige slette vegger. Med stickers, eller veggklistremerker, kan du forvandle en kjedelig vegg til et spennende blikkfang, enten det er på baderom, kjøkken, stue eller soverom.

Stickersene fester seg på de fleste glatte og rene underlag, og du trenger ikke være ekspert for å sette dem opp. De kan justeres under oppsetting, og de fester seg ikke hardere enn at du enkelt kan fjerne dem igjen uten å skade malingen.

Kostnaden for en slik dekorasjon av slettveggen er heller ikke høyere enn at det passer de fleste lommebøker. Prisene ligger fra 200 kroner og oppover, alt etter størrelsene på stickersene.

Heidi Sørensen er Vi i Villas malingsekspert og driver Maleriet fargehandel. Sammen med Erik Ketil Torp fra Astex Decoration viser hun hvordan  du henger opp veggdekor på 1-2-3.

1. Motivene sitter på et stort ark. Det er en fordel å klippe hvert element fra hverandre før montering. Veggene må være rene og tørre, og stickersene sitter penest på slette underlag.

  2. Det er en fordel å være to når man setter opp folien. Veggklistremerkene gjør seg veldig godt som dekorelementer på en ensfarget overflate.

  3. Stickersen lar seg lett fjerne igjen om du ønsker å flytte den til en annen vegg. Hvis klistremerket ikke vil sette seg skikkelig, bruk litt spraylim.

  4. Med veggklistremerker kan du enkelt og uten søl lage unike vegger i hjemmet på et øyeblikk.

  5. Stickersene appellerer til fantasien.

  6. Stickers får du i mange varianter. Kanskje en unik mulighet til å fornye barnerommet?