Dette er fargetrendene for 2018

I år skal interiøret være rødbrunt, gyllent, grønt, blågrønt og nøytralt.  

Hvilke farger vi nordmenn vil ha på veggene i hjemmene våre varierer stadig. Og skal vi tro Jotuns globale fargesjef Lisbeth Larsen, er varme, duse, naturlige farger det som står høyest i kurs i 2018.
Meld deg på Vi i Villas nyhetsbrev her!
Her skal vi se nærmere på noen av kulørene som gjelder for interiørmaling dette året.

1. LADY 6352 Evening Green

Se på denne deilige, svale blågrønne veggen, da, dere! LADY 6352 Evening Green er en av de nye, grønne nyansene fra Jotun. Disse fargene har en naturlig, avslappende effekt som gir rommet velvære og energi.

2. LADY Minerals 2771 Rustikk Terracotta

Denne varme, nesten glødende fargen heter LADY Minerals 2771 Rustikk Terracotta og er malt med Jotuns Minerals-kalkmaling. Med denne typen tekstur kommer den varme fargen virkelig til sin rett!

3. LADY 2859 Whispering Red

LADY 2859 Whispering Red er en elegant rød-rosa farge med herlig energi!

4. LADY 10678 Space

Lurer du på hvilken nøytral farge som blir hot i 2018? Svaret er LADY 10678 Space! Dette er en klassisk lys beige farge, som er flott i seg selv, men den er vel så fin å kombinere med rødbrune fargegrupper.

5. LADY 10961 Raw Canvas

Nå er det ikke sånn at det bare er én farge eller fargeretning som gjelder i 2018. Det kunne jo fort blitt kjedelig. Men også en gruppe med gylne nyanser – med varianter av oker og sennepsfarger – seiler opp som årets favoritter. En aktuell farge I denne skalaen er LADY 10961 Raw Canvas.

7. LADY 6325 Balanse

Vurderer du å skifte farge på badet i år? Da vil du kanskje se nærmere på nye LADY Aqua for våtrom. Med denne malingen får du få en silkematt og vakker finish på veggene. Dette badet har fått fargen LADY 6325 Balanse.

Vi håper du lar deg inspirere av årets fargetrender.
Meld deg på Vi i Villas nyhetsbrev her!