Den gamle tv-benken er ikke til å kjenne igjen!

Liv forvandlet gammel furu til magisk lekekjøkken. Disse detaljene må du se!

Etter hvert som gamle, tykke tv’er blir erstattet av syltynne skjermer i norske hjem, havner en rekke av utdaterte møbler ute i kulda. For nå har de vel utspilt sin rolle, og går inn i historiebøkene? Ikke hvis du bruker litt fantasi!

Bare se hva Liv Bergmann Giertsen fra Bergen fikk til med denne gamle tv-benken. Der noen kanskje bare ser gulnet furu og utdaterte former, så Liv potensiale for et helt unikt lekekjøkken til tvillingsønnene sine. 

– For å lage kjøkkenet har jeg pusset, grunnet og malt alle overflater. Den originale glassdøren var ikke var så barnevennlig, så der har jeg laget ny, forteller Liv.

Hun kjøpte en stor sponplate som hun skar ut ny dør til «kjøleskapet» av. Samme sponplate brukte hun til å skjære ut fire kokeplater til «komfyren». Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene, og detaljene på kjøkkenet er virkelig imponerende. 

– Vasken er en bakebolle som er limt fast i et hull i benkeplaten. Kranen er laget av en hylleknekt som jeg har spraymalt i en sølvfarge, sier Liv. 

Hun har dessuten dekket benken med kontaktpapir, byttet ut knotter og håndtak og tilføyet fire ekstra knotter på komfyren. 

Legg merke til detaljer som stativ til redskaper på veggen og realistiske «matvarer» i tøy. Innsiden av kjøleskapet og komfyren er selvfølgelig også gjennomført: 

Følg Liv på Instagram: @livbgie.
Vil du ha mer inspirasjon til oppussing og flere tips til hjem og hage? Meld deg på vårt nyhetsbrev her! 

Her kan du se flere inspirerende prosjekter som leserne våre har sendt inn

Se også hva Øyvind og familien har fått til i dette slitne huset fra 1950-tallet