8 tøffe lamper du kan lage selv

Ikke gå og kjøp lampe - lag den selv. Det er mye billigere og i tillegg blir den unik. Vi har samlet åtte tøffe lampe-prosjekter til deg.

Ta naturen inn

Kvist lampe

Her har de blandet det moderne med det ekte – nemlig naturen. Se så stilig denne spisestue-lampen er. Ut og finn en artig kvist og kjøp noen tøffe lyspærer. Verre er det ikke. Kilde: Decor8blog

Et kunstverk

Lysekrone laget av bobler
Boble lampe

Se denne vakre lysekronen! Ikke er den vanskelig å lage heller. På nettbutikken CB2 får du kjøpt boblene fra 16 kr stykket og på Mintlovesocialclub står oppskriften. Kilde: MintLoveSocialClub.

Ralph Lauren-kopi

diy lampe

Denne stilige lampen er ikke den letteste å lage, men tiden det tar må være verdt det. Denne lampen er en kopi av Ralph Lauren Dustin taklampe, som opprinnelig koster 3400 kroner. Bruk mye mindre og lag den selv! Kilde: Viewalongtheway.

Lampe av bakepapir 

bakepapir lampe

Det ser ut som skjell, men den er faktisk laget av  bakepapir og vokspapir. Perfekt på stua eller soverommet. Kilde: Designsponge.

Resirkuler plastskjeer

lampe av skjeer

Hvem skulle tro at plastikk-skjeer kunne bli noe så stilig?  Kjøp en 5 liters flaske med vann og en pose med skjeer. Knekk skjeene og lim på. Denne lampen tar ikke lang tid å lage. Kilde: Futurenow.

Vi liker gjenbruk

rivjern lampe

Denne er perfekt til å ha over kjøkkenøya eller spisebordet.  I tillegg skader det ikke at alt er gjenbruk. En tjukk planke og slitte rivjern – ble lampe på 1-2-3. Kilde: Recyclart.

Supertrendy

norges glass

Å lage lekre lykter var superpopulært i 2014. Hva med å ta steget videre i 2015 og lage en lekker taklampe. Kilde: Etsy.

På barnerommet

barnelampe

Se på denne søte sky-lampen. Lampen er skjært ut av treverk., mens skyene rundt er klippet ut av kartong. Skjær ut den figuren du selv, eller barnet ditt, måtte ønske. Kilde: Sheharzad Arshad.