8 ting du kan lage av drivved

Lei av kjøp- og kast-holdningen? Gjenbruk er mer trendy enn noensinne. Det er kun fantasien som stopper deg. Få inspirasjon og oppskrifter lenger ned. 

1. Forny den kjedelige fururammen

Drivved speil

Furu var storfavoritten på 80-90 tallet. Har du fortsatt noen fururammer igjen, så ikke kast de. Samle drivved og lim på. Englas.

2. Vanligvis koster disse 2500 kroner

Drivved lampe

En nydelig lampe av drivved. Alt du trenger er en enkel lampe, ståltråd og selvfølgelig drivved. Et par timer senere har du en tøff lampe du kan vise frem til gjestene dine.

3. Vis frem de fineste klærne dine!

Drivved kleshenger

Mange kjøper klesstativ for å vise frem sine fineste plagg. Lag et like fint, om ikke finere, selv! Les mer på Houseandhome. 

4. Forstørrer rommet

Drivved soveromsspeil

Et speil vil skape en 3D-effekt på rommet, og virke forstørrende. I tillegg er det et kunstverk i seg selv. Lag dette speilet og prøv antrekket på. Her trenger du ikke lenger hoppe for å få med alt fra topp til tå. 

5. Røft og trendy

Drivved kubbelys

Treverk kommer du til å se mye av i 2015. Treverk, messing og marmor er tre av hovedtrendene. Lag dine egne tøffe kubbelysestaker av drivved. Oppskriften finner du på Mitt lille prosjekt. 

6. Passer perfekt på barnerommet

Drivved knagg

Enklere blir det ikke. Alt du trenger er noen fargerike, søte knotter etter eget valg og så stor drivved planke som du ønsker. Skru fast og du er ferdig. Friminutt.

7. Skal du ha middagsgjester?

Drivved stearinslys

Denne telysholderen er superfin som borddekorasjon. Kun to enkle steg, så er du ferdig. Itsoverflowing.

8. Skinn som en sol

Drivved solspeil

Kanskje dette speilet kan muntre opp på de trøtte morgene. Når våren kommer kan du ta en tur ut i fjæra og plukke det meste du trenger. Lag dette vakre speilet.