8 kreative prosjekter du kan gjøre med barna

Vi har samlet 8 kreative prosjekter du kan gjøre med barna denne helgen. Enten det regner eller er sol - så vil dette by på kvalitetstid.

Perfekt til de minste

Perfekt til de minste

Disse fingerlekene er perfekte for de minste. Enkle og lage er de også. Straks har dere mini Jurassic Park på stua. Kilde: Trendhunter.

Trendhunter.
Mat fuglene

Mat fuglene

Barna bryr seg om dyrene, så dette prosjektet vil nok falle i smak. Spør om de vil mate fuglene i hagen og de vil mest sannsynlig rope ja. Kilde: Kidchaos.

Kidchaos.
La det snø

La det snø

Filmen Frost var superpopulær i fjor og ennå kan vi se små prinsesser som kler seg ut som Anna og Elsa. Nå kan du la det snø inne og la de leke med sine Frost-figurer. Kilde: Growingajeweledrose.

Growingajeweledrose.
På tide med et race

På tide med et race

Samle opp dorullpapp og forbered til race. La flere barn lage hver sin før de tester bilene etterpå. Har du ikke en bilbane? Null problem – mal en. På gulvet, på papp – ja mulighetene er mange.Kilde: Kiflislevendula.

Kiflislevendula
Superenkelt og spennende

Superenkelt og spennende

Kjøp med hvite roser og la barna farge de. Det er superkult, men superenkelt. Kilde: Wikihow.

Wikihow.
Se på han, a!

Se på han, a!

Doruller kan bli så mye mer enn en dorullnisse. Bare se på denne reven! Han og mange andre dyr kan dere lage sammen. Kilde: Quandoduoripiove.

Quandoduoripiove.
Vi gjemmer oss bort

Vi gjemmer oss bort

Ta stol og pledd-hytta til neste nivå. La barna få sin egen lavvo. Inne her kan de kose seg med en god bok, en kopp kakao og en kanskje ta en liten lur. Kilde: Julieblanner.

Julieblanner
Vakre ildfluer?

Vakre ildfluer?

Nei, for det er ikke så lett å fange dem, men disse glitterkrukkene er like stilige. La barna få lage disse, skru av lyset og dra et pledd over dere og bli fascinert! Kilde: Casteloddiamante.

Casteloddiamante.