10 lekre måter å dekorere veggen

Vi har samlet 10 DIY-oppskrifter for å gjøre din vegg til et kunstverk. Se hvordan du enkelt kan dekorere og få superfine vegger! 

Dekorer med diamanter

Dekorer med diamanter

Har du sett noe så stilig! Diamanter er ikke kun til ringfingeren, la de bli et blikkfang på veggen også. Okei, så er det egentlig speilfolie og pappfigurer, men det betyr bare enda rimeligere kunst.Kilde: Monsterscircus.

Monsterscircus
Et kunstverk

Et kunstverk

Når du entrer dette rommet kan du ikke si annet enn wow! Så lekker. Det er noen timers arbeid, men det er det verdt. Lag din egen vri med andre farger. Kilde: Vintagerevivals.

Vintagerevivals
Så enkelt, men dekorativt

Så enkelt, men dekorativt

Tegn lett opp det mønsteret du ønsker på et papir og bank inn spikerne med passe avstand. Så starter det morsomste. Knyt hyssingen fast i en spiker og så er bare å surre rundt. Det er ikke noe fast mønster å følge. Enklere blir det ikke! Kilde: Greenweddingshoes.

Greenweddingshoes
Frem med malekosten

Frem med malekosten

Her er det bare å måle opp og tegne mønsteret. Etter det fester du maskeringsteip før du tar et par strøm med malekosten. Noen timer tørking gir deg tid til å nyte en kopp kaffe, for å så beundre ditt mesterverk. Kilde: Vintagerevivals.

Vintagerevivals.
Gjenbruk av leste sider

Gjenbruk av leste sider

Ofte blir de utleste bøkene bare ståenes i bokhylla, så har du en bok eller to du vet du ikke kommer til å lese igjen, så blir dette et tips til deg. Hva med å lage en fondvegg av de gamle arkene. Spennende og vakkert! Kilde: Poppytalk.

Poppytalk
Mønster med minner

Mønster med minner

Vi tenker alltid på det – at nå er det på tide å få fremkalt de bildene. Fremkal bildene dine og gjør som her. Tegn opp ønsket mønster på forhånd, så du har en mal å følge. Fest med dobbelsidigteip, på den måten kan du endre det senere. Kilde: Abeautifulmess.

Abeautifulmess.
Ta vare på dorullpappen

Ta vare på dorullpappen

Det er rart hva som kan bli vakkert. Her har pappen i dorullen blitt brukt til å lage et vakkert mønster. Dette er gjenbruk på sitt beste! Kilde: Apartmentthearpy.

Apartmentthearpy.
Bruk suvenirene

Bruk suvenirene

Mange samler på kort fra sine og andres reisemål. Er du en av dem, så hvorfor ikke vise de frem. Se så stilig dette kunsverket ble! Kilde: Howaboutorange.

Howaboutorange.
Mal med mønster

Mal med mønster

Hvis du nøye marker opp de loddrette radene du skal male i er det ikke vanskelig å få til et fin mønstret vegg med en rulle, som den over. Er du likevel usikkert kan du også bruke sjablonger.Kilde: Enpundit.

Enpundit.
Flere varianter

Flere varianter

Den ene og samme malingen kan få utallige forskjellige uttrykk – det spørs bare hvordan du påfører den. Du kan bruke vanlig rulle, svamp, kost eller en skrape som på bildet. Se flere varianter ved å følge lenken. Kilde: Diynetwork.

Diynetwork.