En toalettrull kan løse hverdagsproblemene dine

Mesteparten av tiden havner toalettrullen i søpla, men når du har lest disse 6 tipsene kommer du aldri til å kaste dem igjen.

toalettrull

1: Få styr på ledningskaoset med en toalettrull

ledning

Ledninger har en forunderlig evne til å alltid krølle seg sammen, uansett hvor hardt du prøver å ha kontroll over dem. Dersom du oppbevarer hver enkelt ledning i en toalettrull, er det problemet ute av verden. For å ikke glemme hva ledningen brukes til, kan du enkelt skrive med sprittusj hva ledningens funksjon er.

2: Lag smarte gaveesker

Har du ingen bokser eller innpakningspapir til gaven? Fortvil ikke.

Trykker du først toalettrullen flat og deretter bretter endene, får du en smart gaveeske. Med et stykke bredt gavebånd ser toalettrullen plutselig ut som en million.

3: Brug toalettruller til forspiring

Forspiring toalettrull

Når du skal forspire planter, trenger du ikke kjøpe frøbrett. Du kan enkelt lage dem selv.

Klipp fire klaffer i den ene enden av toalettrullen og brett dem opp. Nå har du en liten bærekraftig potte til forspiringen. Hvis du taper flere gjenbrukte toalettruller sammen får du et frøbrett.

4: Oppbevaring av gavepapir

En rull med gavepapir klarer alltid å krølle seg ut. Det kan du veldig enkelt unngå ved å holde gavepapiret på plass med en toalettrull.

5: Lag en billig høyttaler

Toalettrull høyttaler

Har du ikke en høyttaler i nærheten? Ikke noe problem. Med en toalettrull kan du enkelt forsterke lyden fra smartphonen din.

Lag et avlangt spor i rullen og sett telefonen ned i hullet. Nå har du en høyttaler som enkelt kan lage liv til det lille selskapet.

6: Lag en billig pennholder av en toalettrull

Toalettrull pennholder

Med litt lim og en smule farge kan du forvandle de brukte toalettrullene til en smart pennholder og få orden på de mange tusjene og fargeblyantene. Kun fantasien setter grenser!