Få hjelp fra Vi i Villas eksperter

Vi i Villa har et ekspertpanel bestående av åtte eksperter som svarer på spørsmål fra leserne våre.

Skal du bygge ut boligen og er usikker på hvilke regler som gjelder? Eller har du sølt på et gammelt teppe og lurer på hvordan du skal fjerne flekken på beste måte?

Da kan være eksperter hjelpe deg. Panelet består av eksperter på økonomi, eiendom, rengjøring, maling/tapet/gulv, elsikkerhet, våtrom, interiør, bygging og varmepumper.

Send inn spørsmålet ditt her:

Våre eksperter svarer på et utvalg av lesernes spørsmål. Alle spørsmål kan dessverre ikke besvares. 

Viktig: Alle svar fra ekspertene publiseres på viivilla.no. Dersom du ikke ønsker å bruke fullt navn, må du bruke fornavnet ditt eller et kallenavn. 

Våre eksperter:

 

ØKONOMI:
Silje Sandmæl er forbrukerøkonom i DNB og er ekspert privatøkonomi. Hun er også kjent fra TV-programmet «Luksusfellen» og uttaler seg ofte i media om forbrukerøkonomi. Som ekspert for Vi i villa gir hun deg gode tips og råd om økonomi og sparing.

 

EIENDOM:
Elisabeth Bartnes Sylten er fagsjef hos Eie Eiendomsmegling Trondheim, Norges største privateide meglerkjede. Bartnes Sylten er advokat, og har jobbet som forretningsadvokat med hovedvekt på fast eiendom. Hun har også lang erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og har vært daglig og faglig leder for flere meglerkontor. Som ekspert for Vi i villa gir hun deg gode tips og råd om bolig, eiendom og eiendomsmegling.

RENGJØRING:
Malin Skaar er leder for Lilleborgs Forbrukerservice og er Vi i villas ekspert på renhold i hjemmet. Hun kan svare deg på spørsmål om alt fra rengjøring til tøyvask og flekkfjerning.

 

MALING, GULV OG TAPET:
Kristian Owren er administrerende direktør for Informasjonskontoret for farge og interiør (ifi.no), og er Vi i villas ekspert på maling, tapet og gulv. IFI er et nøytralt informasjonskontor med fokus på fornyelse og oppussing av hus og boliger.

 

ELSIKKERHET:
Bjørn Sørensen er fagsjef for elsikkerhet i Nelfo, en landsforening i NHO. Som Vi i Villas ekspert på elsikkerhet gir han deg tips til hva du som huseier kan gjøre selv og hvilke krav som gjelder. Sørensen holder deg også oppdatert på fremtidens nye og spennende installasjoner og hjelpemidler.

BYGGING:

Jens-Morten Søreide er fagkonsulent i Byggmesterforbundet, som er en landsdekkende bransjeorganisasjon for profesjonelle byggefirma. Søreide er utdannet Byggteknikker og har spesialkompetanse på byggeregler, tekniske løsninger og produktvalg. Som Viivilla´s ekspert på bygging kan han svare deg på de fleste byggtekniske spørsmål.

 

VÅTROM:
Bjørn Grimsrud er fagsjef for interesseorganisasjonen Fagrådet for våtrom, som jobber for å øke kunnskapen om våtrom både i bransjen og blant forbrukere. Som Vi i villas ekspert på våtrom kan han svare deg på det meste du lurer på om bad, i tillegg til at han holder deg oppdatert på de siste nyhetene innen dette fagfeltet.

 

INTERIØR:
Kaja Hanevold er interiørdesigner ved Kreo interiørarkitektur, som hjelper både større bedrifter og privatpersoner med nye interiørløsninger. Som Vi i Villas ekspert på interiør kan hun svare deg på spørsmål om innredning og interiør og gi stiltips.    

 

 VARMEPUMPER:

Rolf Iver Mytting Hagemoen er daglig leder i Norsk Varmepumpeforening, som er en uavhengig interesseorganisasjon som arbeider for økt anvendelse av varmepumper i det norske energisystemet. Som Vi i Villas ekspert på varmepumper svarer han deg på spørsmål om alle typer varmepumper til boligen.

 

Pinterest Instagram Print

Mest leste artikler