ANNONSØRINNHOLD

Yale Doorman – låsen som forteller deg om barna er kommet trygt hjem!

Tenk deg en app som gir et pling på mobilen din når barna kommer hjem – ønsk den nøkkelfrie revolusjonen velkommen!

Den nye trenden på låsfronten er å bytte ut de gamle, mekaniske låsene med elektroniske varianter. Hjemmet ditt er i ferd med å bli både tryggere og mer praktisk.

Og det gjelder ikke bare ytterdøren – også på balkongdører og vinduer er det smart å få på plass elektroniske låser. Felles for dem alle, er at de enkelt åpnes ved å taste din selvvalgte kode.

Ja, selv kikkehullet i døren er nå blitt digitalt – de som ringer på tar automatisk en selfie, slik at du kan se hvem som har ringt på!

Ytterdøren er en god start

Yale Doorman betyr slutten på usikkerheten rundt nøkkelen under dørmatten, nøkler som mistes og nødvendigheten av å bytte lås når du bytter bolig. Du bare taster koden din når du skal inn.

Eller kanskje du synes det er mer praktisk å holde en liten nøkkelbrikke inntil låsen for å åpne? Og det finnes enda flere praktiske måter å åpne din Yale Doorman på; det er bare å lese videre.

Dyr og vanskelig å få installert?

Absolutt ikke. Yale Doorman passer rett inn i vanlige dører, og du monterer den enkelt selv, om du vil. Bare følg instruksjonsvideoen.

Når du skal legge inn din selvvalgte kode, får du hjelp av taleinstruksjonen på norsk. Og prisen? Ikke mer enn et par-tre bæreposer med mat! Kontakt din lokale låsesmed på telefon 08877

Finn ditt sikkerhetssenter her! 

Pinterest Instagram Print

Mest leste artikler