Nyttige ting

En kapp- og gjærsag er uovertruffen når det gjelder å få til rette og vinklede snitt. PCM 8S fra Bosch, ca 2 300 kroner. Med en krittsnor blir det enklere å måle opp og markere rette linjer på mur, vegg, tak eller gulv. Snoren er 30 meter lang og rulles inn i beholderen når den…

En kapp- og gjærsag er uovertruffen når det gjelder å få til rette og vinklede snitt. PCM 8S fra Bosch, ca 2 300 kroner.

Med en krittsnor blir det enklere å måle opp

Med en krittsnor blir det enklere å måle opp og markere rette linjer på mur, vegg, tak eller gulv. Snoren er 30 meter lang og rulles inn i beholderen når den ikke brukes. Selve krittpulveret finnes i flere forskjellige farger og det tømmes inn i beholderen. Fra Stanley, 149 kroner hos Clas Ohlson.

Lavenergidør med ekstra god isoleringsevne

Arctic Michigan er en lavenergidør med ekstra god isoleringsevne. Veiledende pris 12 947 kr. Fra Jeld-Wen.

Hjelpende hånd

En tvinge gir deg en ekstra hånd mens du arbeider. Enhåndstvingen er enkel å bruke med kun én hånd, slik at du kan holde i den med den andre. Fatmax fra Stanley, 30 cm, ca 300 kroner på rs-online.com

Profftipset!

Krok på stigen

Det er praktisk å ha en krok til å henge malingsspannet på når du står på stige. Slike er å få kjøpt for en billig penge, eller så bøyer du til en selv.

En krok til å henge malingsspannet på når du står på stige

Bruk armeringsjern hvis du vil lage kroken selv, men husk å bøye den til i begge ender slik at den ikke glir ut.

Stigekroken fra Biltema stikkes inn i røret i det stige-trinnet som passer best i forhold til hvor du står. Pris ca 37 kroner.