ANNONSØRINNHOLD

VELUX Bonus – et bonusprogram for montører

At god luft er viktig for alle, er nemlig noe VELUX tar på alvor, og gjør sitt beste for å bidra til, men vi kunne aldri klart det uten montøren! 

Takvindue

VELUX ønsker derfor å gi noe tilbake, og har nå lansert VELUX Bonus – et bonusprogram for montører av VELUX takvinduer. Du som montør kan ta ut bonus på VELUX takvinduer,vinduer for flate tak og solskjerming, som er kjøpt og montert etter 1. januar 2019. 

Det vil si at etter en dag på taket med montering av takvinduer, har du ikke bare tjent penger på jobben – du har også tjent bonuskroner, som du kan bruke på akkurat det du eller familien har lyst på! 

VELUX Bonus gir deg som montør bonuspoeng på utvalgte VELUX produkter, poengene kan du ta ut i digitale gavekort fra en av VELUX sine samarbeidspartnere; XXL, IKEA og CDON.com. Da ble det ikke så vanskelig å spare til ny TV i stua, likevel?

Det er enkelt å melde seg inn i programmet – bare ha organisasjonsnummeret klart så oppretter du profilen din på velux.no/bonus og så kan du starte opptjeningen av bonus med det samme. Det er bare å laste opp et bilde av fakturaen du har fått fra din forhandler og så kommer bonuskronene inn på din bonuskonto.

I 2019 kan du som bonusregistrert montør få kr 100 i bonus per VELUX takvinduvindu for flate tak eller lystunell, som du kjøper og installerer for din kunde. Du kan få opptil kr 300 i bonus om du kjøper og installerer et VELUX INTEGRA, samt kr 75 i bonus for hver VELUX solskjerming. Det skal altså ikke mye til før du har et gavekort på 500,- som brenner i lomma. 

Bonusen kan du velge å samle opp – kanskje du sparer til noe, eller du kan ta ut enkeltvis etter hvert som det inntjenes. Du velger helt selv hvor mye du vil ta ut og hva det skal brukes på. Alternativt kan firmaet velge å få bonuskronene utbetalt direkte.