ANNONSØRINNHOLD

Tre familier forteller: All dårlig lukt forsvant på bare noen timer

Mikael Svedberg hadde problemer med dårlig lukt fra kjelleren. Henrik Vannstrøm hadde problemer med mugg lukt i campingvognen. Og familien Borgen har hytte på fjellet som luktet innestengt. Alle fikk hjelp av den svenske innovasjonen Ozoneair.

En suveren innovasjon

Mikael Svedberg prøvde Ozoneair og ble fort kvitt lukter og muggsporer. Kjelleren på hyttahadde en stikkende lukt, og det luktet rart i garasjen og i skuret.
– En suveren innovasjon. Det luktet friskt etter bare noen timer, bekrefter han. Han har også brukt Ozoneair i feriehuset:
– Det eneste jeg måtte gjøre var å flytte den mellom rommene og trykke på start-knappen. Innen et døgn merket jeg stor forskjell, som at det var nyvasket.

                                                            Mikael Svedberg

Ozonrengjøret campingvognen og vaskerommet

Vi kjøpte en brukt campingvogn som hadde fått vannlekkasje, og luktet som en muggenkjeller, forteller Henrik Vannstrøm. Med Ozoneair forsvant lukten etter en behandling på to timer. Etter det har vi brukt maskinen på flere steder, i mine foreldres campingvogn som luktet vondt, og på vaskerommet vårt som er litt eldre og litt fuktig – Ozoneair fjernet alle dårlige lukter.

Henrik Vannstrøm

Vinterhytta ble som ny

Familien Borgen har hytte på Kvitfjell. Når familien ikke er til stede låner de noen ganger ut hytta eller leier den til nære og kjære. Men noen perioder står den helt tom. Et vanlig problem på hytter som står tomme er at de får en  innestengt lukt.
– Det luktet helt enkelt «fjellhytte». Vi prøvde Ozoneair og etter fem timer luktet hytta friskt og nøytralt, sier pappa Borgen og fortsetter: Jeg kan varmt anbefale Ozoneair til folk som har hytter som lukter innestengt eller litt mugget.

Ozoneair fjerner enkelt og effektivt lukter med ozon. Man kobler sin Ozoneair til et stikkontakt, deretter gjør maskinen susen på bare noen timer – maskinen er helautomatisk og krever ingen forkunnskaper.

Familien Borgen