ANNONSØRINNHOLD

Slik ble de kvitt lukten i bobilen – Knepet som hjelper mot alle lukter

Den brukte bobilen viste seg å lukte mugg, men med hjelp av innovasjonen Ozoneair ble Rune Haraldsen kvitt stanken – på to timer. Siden den gang har maskinen fjernet flere lukter. Den har ryddet opp i et røykerom, eliminert den skarpe lunkten av maling og stank fra et dyr som døde i en sommerhyttevegg. Den fungerer virkelig mot alt!

Som nybakte foreldre tenkte Rune Haraldsen og hans partner at bobillivet føltes helt riktig. De begynte å lete etter en brukt bobil og fant etter hvert sin drømmecaracan. – Dessverre oppdatet vi at bobilen var påvirket av vannlekkasje, som vi fikset. Men det luktet fremdeles ”kjeller” en unik lukt som sannsynligvis kom fra mugg. Vi var bekymret for at vi ikke kunne bruke bobilen i det hele tatt, sier Rune.

Ler mer her om Ozoneair og finn modellen som passer deg

Ozon fjerner både lukt- og muggsporer.

De søkte på nettet og havnet på flere fora der rensing med ozon ble diskutert. Ozon er en gass som oksiderer sterkt og kalles aktivt oksygen. Det brukes av rensefirmaer til å rengjøre hjem og andre områder med røyklukt, mugglukt og annen lukt.

– Fordi ozon ikke bare fjerner lukt, men også dreper muggsporer, føltes det bra – ikke minst fordi de små barna våre skulle bo i campingvognen på ferieturene våre. De leste om det svenske produktet Ozoneair:

– Vi var veldig glade da vi fant det. Men dens unike teknologi desinfiserer den mer skånsomt enn eldre ozongeneratorer.

Ingen forkunnskaper er nødvendig

Ozoneair er en innovasjon fra Luleå, en helautomatisk maskin som konverterer oksygen i luften til ozon, og som fordeler gassen i rimelige doser til rommet er renset for all lukt. Prosessen er skånsom mot alle materialer. Gassen dreper også allergener, bakterier, muggsporer og andre skadelige mikroorganismer.

– Det som er helt nytt med Ozoneair, er at privatpersoner nå kan rydde opp med ozon hjemme, uten forkunnskaper, sier Johan Lundberg, som grunnla Ozoneair, et teknologiselskap i Luleå. I dag er produktet solgt i over 37.000 eksemplarer.

Campingvognen føltes frisk med en gang

Paret kjøpte den minste av Ozoneairs tre modeller: Ozoneair Go, som er tilpasset for å rydde opp i områder som campingvogner, bobiler, biler, båter og rom på opptil 30 kvadratmeter.

– Den var superenkel å bruke. Vi koblet maskinen til en stikkontakt og lot den fungere i campingvognen i to timer. Vi ble kvitt «kjellerduften» direkte og campingvognen føltes fresh

– Til og med puter som var lagret i vognen over vinteren, og luktet vondt, luktet som nye etterpå – som nye faktisk. Og lukten har ikke kommet tilbake. Ferieturene våre ble reddet

Siden den gang har paret også hatt godt av Ozoneair på andre områder. (Du kan bruke Ozoneair til omtrent 1000 behandlinger.)

Vaskekjeller

Vaskerommet vårt er eldre og fuktig, og vi skifter bleier til jenta vår der. Ozoneair fjernet forskjellige dårlige lukter.

Camper

Vi brukte den i mine foreldrenes campingvogn, der de hadde lagt igjen dyner og puter under vinteren som begynte å lukte mugg.  Ozoneair tok bort stanken.

Bad

Det luktet mugg på badet til foreldrene mine. Ozoneair hjalp delvis, men så viste det seg at den nye dypborede brønnen smaksatte vannet med en eggelukt som viste seg hver gang man brukte kranen. Uten Ozoneair ville vi sannsynligvis ikke ha kunnet utelukke andre årsaker. 

«Funker mot enhver lukt»

Rune har også lånt ut sin Ozoneair.

– Det som slår meg er at det fungerer mot all lukt – alle som lånte den er superglade, det er utrolig gøy. Den er også så latterlig enkelt å bruke, alle takler det.

Noen av luktene som er blitt borte

Stinkende duftkule: En støvsuger duftkule sprakk og den luktet så sterk at det knapt var mulig å bo i huset. Ingen problemer for Ozoneair.

Dårlig lukt i bil

Ukjent opphav. Stanken forsvant umiddelbart.

Mugglukt i et vindfang

Lukten forsvant og forhåpentligvis døde muggsporene.

Røyking

Et rom i boligen hadde blitt brukt som røykerom. De ryddet opp med Ozoneair, var fornøyde og overrasket over det gode resultatet.

Lukt fra dødt dyr, rotte / mus

Dyret hadde dødd i en skillevegg i en sommerhytte. Lukten forsvant med Ozoneair.

Sterk malingslukt

Familien hadde flyttet inn sammen med spedbarnet i en nyoppusset leilighet der det luktet sterkt av maling. De var bekymret for spedbarnets luftveier, men etter en opprydding med Ozoneair var lukten borte.

Eksklusivt tilbud: Hvis Ozoneair ikke fjerner lukten helt, send den tilbake innen 14 dager og få full refusjon, ingen spørsmål.

Dette er Ozoneair

• Det svenske teknologiselskapet har hovedkontor i Luleå.

• Innovativ teknologi som er enkel og trygg å bruke.

• Helautomatisk produkt som enkelt kan startes ved å trykke på en knapp.

• Selve produktet beregner den optimale rengjøringstiden og justerer renseeffekten for best resultat. Ingen forkunnskaper kreves.