ANNONSØRINNHOLD

Skal du jobbe i høyden? Slik unngår du skader!

Et stillas er billigere enn du tror. Og langt tryggere enn en stige!

Skal du male, pusse opp eller bygge på huset ditt? Da bør du ikke glemme at det hvert eneste år kommer nye historier om alvorlige fallulykker på grunn av uvettig bruk av stige.

Det er en ulykkesstatistikk du ikke vil bli en del av.

I stedet for at du nok en gang skal utsette deg selv for risikoen ved å balansere øverst på en vaklevoren stige, bør du derfor gjøre som proffene:

Gå for det enkle og trygge alternativet, og velg en løsning som varer år etter år. 

Gjør jobben raskt og effektivt

– Det skal jo ikke være farlig å fikse på huset sitt. Det skal være praktisk, trygt og enkelt uansett om du er proff eller en glad amatør, sier Obed Dyre fra Layher AS (bildet til høyre).

Som alltid gjelder det derfor å ha utstyret i orden, og med et rammestillas fra Layher kan alle jobbe trygt på boligen sin uansett vær og vind.

Med et stillas frigjør du begge hendene til arbeid siden du slipper å holde deg fast. Dessuten vil du jobbe langt mer effektivt over store flater, siden du har langt større bevegelsesfrihet.

Velg skreddersøm!

– For å gjøre det enkelt å bestille for kundene tilbyr Layher selvsagt stillaser i ferdige pakker, basert på de målene som ofte går igjen. Men siden nesten alle hus er forskjellige kan vi også levere stillaser som passer helt perfekt til størrelsen på akkurat din bolig.

– Denne muligheten til skreddersøm gjør at Layher skiller seg ut fra konkurrentene. Siden vi i tillegg har alt av deler og utstyr på lager er det heller ingen lang leveringstid, sier Dyre.    

Det høres fint ut, men hvorfor skal jeg velge dere?

Tysk kvalitet 

– Det er fordi Layher lager produkter som varer! Jeg har selv opplevd at kunder jeg solgte Layher-produkter til på 80-tallet, kommer innom fordi de har lyst til utvide det originale stillaset sitt. Det sier egentlig alt om kvaliteten, og denne kvaliteten er det stadig flere privatpersoner som nå lar seg friste av. Det gjør oss naturligvis stolte, fortsetter en engasjert Dyre. 

– Husk at Layher har produsert dette stillaset helt siden 1968 og vet hva som skal til for å lage  kvalitetsprodukter. Når de i tillegg produserer i så store kvanta at prisen blir god, er det ikke så rart at de har blitt proffenes valg.

For oss som ikke er eksperter på stillaser, hva er det egentlig som skiller dere fra konkurrentene?

– Det er et godt spørsmål, for nesten alle nye stillaser kan se ok ut for et utrent øye. Det som gjør at Layher skiller seg ut er imidlertid den gjennomgående materialkvaliteten, blant annet tykkelsen på godset og ikke minst den solide kvaliteten på sveiseskjøtene. Det er jo ikke til å komme ifra at mange kopierer våre løsninger, men da er det jo greit å tenke på at kopien aldri blir like god som originalen.

BILDET: Stillaspakke 1 på 16,6 m2. Det gir en lengde på 3,07 meter og en arbeidshøyde på hele 6,4 meter.

Våre stillaser er ganske enkelt laget for å tåle røff bruk, og så lenge du setter plattingen oppreist vil de tåle å bli lagret ute i årevis. Den dagen du skal bruke det igjen, er det altså bare å sette i gang.

 

«Et Layher-stillas er ikke bare bra når du kjøper det. Det vil også holde seg like bra i årevis» Obed Dyre, Layher Norge

 

VIL DU VITE MER OM RAMMESTILLAS FRA LAYHER? Kontakt oss for mer informasjon!

Enkelt å montere

– Mange tror også at det å montere et stillas er komplisert, men slik er det heldigvis ikke. Grunnen er at du ikke trenger spesialverktøy. Det meste kiles jo sammen, så alt du trenger for å sette igang er et vater, en hammer, og en fastnøkkel på 22 millimeter.

– I praksis betyr det at du fint kan montere stillaset selv, selv om det alltid vil være en fordel å være to. Raskt går det også. Tilbakemeldinger fra våre kunder er for eksempel at det tar under 2 timer å montere pakke 9, og her er det snakk om et stort rammestillas som dekker over 99 kvadratmeter, sier Dyre.

Storselgeren til Layher er pakke 9 som dekker hele 99 m2. Her får du en en lengde på 18.43 meter, og med en stillashøyde på 5.40 meter har du en arbeidshøyde på 6.40 meter. Foto: Layher.no

Myteknusing

Det høres bra ut, men er ikke høy kvalitet også det samme som at det er kostbart?

– Nei, det vil jeg påstå er en myte, sier Dyre. Stor produksjon på egne fabrikker gjør at vi prismessig er meget konkurransedyktige, og med vårt store hovedlager på Jessheim har vi alltid rask levering. 

– Med Layher kan du også være trygg på at det vil være enkelt å utvide ditt nåværende stillas ettersom behovene endrer seg. Layhers konsept er nemlig slik at alle nyutviklede stillasdeler skal være kompatible med tidligere versjoner, så her får du deg en partner du kan stole på, også i årene framover, sier Dyre.

Hva er det kundene kjøper?

– Som sagt velger jo stadig flere privatkunder å bestille et stillas som er spesialtilpasset målene på sin egen bolig, men våre øvrige stillaspakker gir jo en god pekepinn på størrelser mange går for, sier Dyre.

Listeprisen inkludert MVA starter på 19.300 kroner for stillaspakke 1, og med en arbeidshøyde på 6,4 meter er det et fint utgangspunkt som du selvsagt kan bygge videre på om behovene endrer seg over tid. Det er likevel pakke 9 med sine 99 kvadratmeter som er den definitive storselgeren til privatkunder, og den har en listepris på 68.800 kroner før rabatt.

Komplette pakker

– I motsetning til mange andre aktører i markedet, vil du ved kjøpe av stillaspakker fra Layher få med alt du trenger for å montere stillaset forskriftsmessig, sier Dyre. Det vil si at alt du trenger er inkludert i prisen.

Er øverste platting på 6 meter, vil du for eksempel trenge tre stiger og tre lukeplattinger, samt sparkebord på nederste gulv. Dessverre ser vi at flere aktører ikke leverer med dette for å få ned prisen, men det betyr jo også at sikkerheten forsvinner.

– Slik vil ikke vi drive. Hos Layher er vi opptatt av at du som kunde skal få en stillasløsning som både er trygg og forskriftsmessig, sier Dyre.

TRYKK HER FOR Å SE ALLE STILLASPAKKENE FRA LAYHER!

Tilhenger fra Tysse inkludert stillaspakke 9 får du til 81.250 kroner. Foto: Layher.no

Hente selv?

– Vi tilbyr selvsagt rask levering til hele landet, men mange kunder velger å hente direkte fra hovedlageret vårt på Jessheim. Trenger du tilhenger har vi også et godt tilbud på en komplett tilhenger fra Tysse av god kvalitet som er spesielt tilpasset frakt og lagring av stillaser. 

– Denne tilhengeren har blitt svært populær, spesielt blant de av våre kunder som jobber med rehabilitering eller nybygg av mindre enheter. Kjøper du den i kombinasjon med stillaspakke nr 9 er det ganske enkelt en pakke som vil gi deg mye glede i årevis, avslutter Obed Dyre fra Layher.

VIL DU VITE MER OM RAMMESTILLAS FRA LAYHER? Ta kontakt for mer informasjon!