ANNONSØRINNHOLD

Slik får du ekstra lagringsplass under huset

Grunnmurplaten Terra by Steni gir hytte, hus og terrasse bygget på påler en helhetlig fasade som er pen, varig og enkel både å montere og vedlikeholde.

Terra by Steni er laget av steinkompositt med overflate av knust naturstein. Den er markedets mest solide og rengjøringsvennlige grunnmurplate med en ytelsesevne som gir lang levetid og god totaløkonomi. Platen er enkel å montere, den er frostsikker og slagfast og trenger ikke annet vedlikehold enn rengjøring en gang iblant.

En helhetlig fasade

Hvis bygget ditt står på påler og du er interessert i å få en helhetlig fasade, er Terra by Steni en enkel løsning for oppgradering av hytte, hus og terrasse. Platen monteres på lekter som er festet på pålene og beskytter bygget mot fukt, vind og snø. Dessuten gir den deg mulighet for en ekstra og tørr lagerplass under hytta – samtidig som bygget ditt altså får en helhetlig og pen fasade.  

Forny grunnmuren

Terra brukes tradisjonelt til fornyelse av grunnmur. En tradisjonell grunnmur trenger jevnlig vedlikehold. Dersom du ikke passer på grunnmuren din, vil den få sprekker og avskalling, og det kan i verste fall skade byggets bakenforliggende konstruksjon. Hvis grunnmuren din har sprekker og ser sliten ut, og trenger fornying, er Terra by Steni et enkelt og godt alternativ.Terra holder grunnmuren din tørr, den reduserer frostsprengning, bedrer isolasjonsevnen og reduserer mulighetene for soppdannelse. Platen er enkel å montere – som luftet kledning – og gir et pent og varig utseende i enten grå, hvit eller sort naturstein.  

Rammesak

Terra by STENI er en enkel løsning med store fordeler for hytte, hus og terrasse på påler:

  • Beskytter mot fukt, vind og snø
  • Gir mulighet for tørr lagerplass under bygningen
  • Frostsikker og slagfast
  • Lett å vedlikeholde
  • Hever fasaden visuelt