Drømmehytta er kun 35 kvadratmeter

I fjor fikk mange øynene opp for den lekre, men superenkle hytta Woody35. På kun 35 kvadratmeter rommer den alt du trenger. Se den og drøm deg bort til total ro. 

Marianne Borge, arkitekt og designer av Woody35, startet prosjektet i 2009, først i fjor fikk de fleste øynene opp for denne lekre hytta. Marianne tror at bevisstheten for små hytter og at de ikke trenger å være så store har økt de siste årene.

Hytta er bygget i tre og er så liten at den plasseres lett i naturen. Mange drømmer om en sommerhytte ved vannet – med denne kan vannet være et par skritt unna.

woody35

Woody35 plassert i Drøbak.

Rom for alt

Woody35 inneholde kjøkken, spiseplass/stue, hems, soverom og do. Noen velger å ha innvendig bad og andre har valgt å bygge en utvendig do med dusj. Midt i mellom oppholdsrom og kjøkken står en peis. Den lekre, grå muren er pusset ned og oppover peisveggen går stigetrinnene til hemsen. Oppå her blir det lunt og godt.

Det lave partiet beskytter mot solen på de varmeste dagene, og når det er kaldt og solen står lavt vil den varme gjennom de store vinduene. På denne måten er den også miljøvennlig.

– Woody er et alternativ til større og ressurskrevende hyttene – og passer til de av oss som ønsker en hytte som er enkel og naturnær, sier Marianne.

I tillegg kan man bygge Woody15. Som navnet tilsier er det en 15 kvadratsmeter hytte. Denne kan du bygge ved siden av og få ett rom ekstra.

Drømmehytta?

Hytta har store og mange vinduer for å utnytte dagslyset. Det blir delikat og åpent og verden ute gjenspeiles inne.

Hittil er det bygget sju hytter og tre er under byggemelding. Falt du for Woody35 må du kontakte Marianne Borge personlig. Hun ser på tomten din og sammen finner dere den beste måten å bygge på tilpasset deg.

Ønsker du å lese mer om prosjektet kan du titte på Facebook-siden.