ANNONSØRINNHOLD

Huset i Spania

Helena Svensen og mannen hadde i flere år kjempet med en ekkel lukt i feriehuset i Spania . Da hun hørte om Ozoneair - en enhet som kan fjerne selv de mest sta lukter, bestemte hun seg for å teste. - Jeg anbefaler vanligvis ikke noe til noen - men denne overgikk forventningene våre, sier Helena.

Helena og mannen bor like nord for Oslo, men tilbringer også en del av tiden i Spania. Der eier de et gammelt hus fra 1925, noe som har gitt dem problemer.

– Akkurat som i mange gamle spanske hus, var det fuktskader også i vårt som forårsaket en motbydelig lukt, sier Helena.


Helena Svensson

Lukten kom hovedsakelig fra boden, og Helena testet alt mulig for å bli kvitt den – luftrenseposer, spray, duftlys og geleer. Men ingenting hjalp.

Så hørte hun om Ozoneair – et svensk produkt som fjerner lukt ved hjelp av ozon. Hun bestemte seg for å teste og kjøpte en Ozoneair av den minste modellen for å kunne pakke den i kofferten.

– Mannen min trodde ikke at det ville fungere, men jeg kjøpte den uansett.

Vel på plass i Spania plasserte Helena den lille maskinen på trappen på toppen av den stinkende boden og startet behandlingen. Da paret kom tilbake noen timer senere, var den motbydelige lukten helt borte.

– Mannen min var helt satt ut – øynene hans var trill runde, sier Helena.

Men inne i den fuktig ødelagte boden luktet det fortsatt forferdelig. 


Helenas boden

– Lukten var så stram at man kunne kaste opp, og den hadde satt seg i tingene våre også. 

Så neste gang paret forlot huset, satte de opp Ozoneair i boden og lukket døren. Etter to behandlinger hadde de fjernet lukten helt.  

Lukten var borte helt til vi pusset opp og bestemte oss for å fjerne veggen inn til boden, da kom den svakt tilbake. Vi kjørte nok en runde med Ozoneair i hele huset og vipps, ingen lukt. Den har heller ikke kommet tilbake. Min mann var og er fortsatt sjokkert over at det er mulig. 

Helena og ektemannen benyttet også anledningen til å kjøre en ozonbehandling i den gamle bilen de har i Spania, og ble kvitt all ubehagelige lukt i den også.

– Vi anbefaler Ozoneair på det varmeste, helt utrolig hva denne lille maskinen kan utrette sier Helena.

Hvis jeg får problemer med dårlig lukt igjen, kan jeg bare hente frem Ozoneair maskinen vår – den kan brukes til ca 1000 behandlinger før den må byttes ut.