ANNONSØRINNHOLD

Garasjeport: Beskyttelse og sikkerhet i særklasse

Vern og sikkerhet spiller en stadig viktigere rolle i økonomisk ustabile tider. Garasjeporter er ikke noe unntak her. Som den nye «Secura» fra Crawford Entrematic som i tillegg til å tilfredsstille Innbruddssikrings motstandsklasse 2, også har markedets beste beskyttelse mot energitap gjennom kraftig isolering og brutte kuldebroer. Dette sparer energi og gir porten høy stabilitet og lang levetid.

Den nye «Secura» leddheisport fra Crawford Entrematic, er i manuell utgave utstyrt med et sikkert låsesystem i motstands klasse 2 (WK2) som standard og uten ekstra kostnad. Derfor er det ikke lenger mulig å bryte opp eller åpne døren ved hjelp av en tang, brekkjern eller andre tilsvarende verktøy.

Secura sikkerhet og kvalitet «highlights»:

  • Innbruddssikring WK2 sertifisert (EN 1627)
  • Smidige kulelagrede løpehjul med tandem hjul og integrert fingerbeskyttelse. 
  • 42 mm kraftige, skumisolerte paneler med termiske skille (brutt kuldebro)
  • Veggskinner med termisk skille
  • Klassisk, elegant eller moderne – «Secura» tilbys i 6 forskjellige design
  • Hele 10 standardfarger uten pristillegg, som opsjon lakkerer vi i nesten alle RAL eller NCS S farger, for best mulig tilpasning til husfasade.

Integrert gangdør

Trenger du en enklere tilgang til garasjen og mangler en sidedør? Da kan en dør integrert i porten være en løsning.

Secura kan leveres med lavterskel integrert gangdør i 880 mm bredde. Høyde varierer med porthøyde. Dør leveres med dørlukker og håndtak/lås. Om ønskelig kan du også få vindu i døren.

Secura med gangdør