Garasje i stil med huset

Med ferdig montert elementgarasje slipper du unna med noen dagers byggeperiode

<!– –>
Foto: Cedric Archer

Etter at familien Nikolaisen for halvannet år siden flyttet inn i sitt nye hus i Stokke i
Vestfold, var tiden sist høst moden for å komplettere eiendommen med garasje. Valget falt på en ferdig montert elementgarasje.

Mer bodplass
Familien har to biler. Første krav var derfor at garasjen måtte være dobbel. Siden huset er uten kjeller og har liten bodplass, ønsket familien at garasjen skulle ha loft med oppbevaringsplass. Samtidig skulle den stå i stil til huset.
– Selv har jeg ti tommeltotter. Derfor var det å bygge selv aldri noe alternativ, smiler Thomas Vonheim Nikolaisen.
Nikolaisen sjekket flere leverandører før valget falt på 1-2-Tre-garasjen. Da valget først var tatt, gikk alt kjapt.
– Vi leverte tegninger av huset for eksteriørmessig tilpassing. 1-2-Tre tegnet og tilpasset. Deretter kom pristilbud på alt jeg skulle ha, forteller Nikolaisen, svært fornøyd med familiens nye garasje.

Fire dager
Selv sørget Nikolaisen for at grunnarbeider og støping av platting ble utført. Garasjeleverandøren kontrollmålte plattingen før garasjen kom i ferdige elementer. Fire veggelementer, to gavler samt takstoler. I løpet av fire dager sørget leverandørens montører for at garasjen sto komplett ferdig utvendig, med samme ytterkledning, belistning og takstein som på eneboligen.

Typisk boliggarasje
Garasjen er en typisk boliggarasje i størrelse og utnyttelse, med en grunnflate på rundt 50 kvadratmeter , med loft på cirka 25 kvadratmeter. Loftet utnyttes foreløpig til lagring, senere for eksempel til ungdomsstue, men kan ikke brukes til overnatting.

Mer informasjon:
Grimstadgarasjene
Tlf. 37 25 75 75
www.garasjer.no
Igland Garasjen
Tlf. 37 25 70 70
www.igland.no
Boliggarasjen
Tlf. 33 36 29 17
www.boliggarasjen.no
1-2-Tre
Tlf. 33 06 17 70
www.1-2-tre.no