ANNONSØRINNHOLD

Drømmen om en lengre sommer

Drømmer du et ekstra rom i hagen der du kan kontrollere vær og vind? Da bør du følge med på månedens kupp.

– Et drivhus er det perfekte valget for deg som ønsker å gi plantene dine mer varme og høyere luftfuktighet. Og i takt med at finishen har økt, ser vi også at mange av kundene våre liker å oppholde seg der selv også, og det er jo ikke så rart, sier Eric Cardell, markedsansvarlig hos Willab Garden (bildet).

Ved å sette inn et bord og noen stoler blir drivhuset i praksis et lunt ekstra rom i hagen, og i vårt nordiske klima er ikke det noe man skal undervurdere.

Jeg ser den, men hva skal man egentlig tenke på når man vurderer et drivhus?

– For de fleste er det å kjøpe seg et drivhus en relativt stor investering som skal vare i mange år. Mitt klare råd er derfor at du velger en leverandør som kan gi deg profesjonell hjelp og rådgivning både før, under og etter kjøpet. Og det er akkurat her Willab Garden har sin styrke, sier Cardell

Nordens største!

– Vi har ikke blitt nordens største leverandør av hagestuer og drivhus av seg selv, det er en posisjon vi har oppnådd etter å ha levert kvalitetsprodukter helt siden oppstarten i 1986. Når det gjelder drivhus kan du velge alt fra helt enkle standardmodeller til avanserte modeller som du enkelt kan utvide og tilpasse din egen stil, sier Cardell. Vår lange erfaring gjør i tillegg at du kan være trygg på at du får gjennomtenkte løsninger som holder det de lover. Det er tross alt ikke alle som tør å gi hele 12 års garanti mot fabrikasjonsfeil, men hos oss er det selvsagt.

12 år? Det høres bra ut. Men hvor holder dere til?

– Vi har flere butikker i både Sverige og Danmark, og vi ser jo at stadig flere norske kunder kjører til butikken i Munkedal for å se og kjenne på produktene før de bestemmer seg, sier Cardell. I tillegg er vår populære nettbutikk alltid proppet med gode tilbud, og vi har lagt stor vekt på å gi god bistand hvis det er noe du lurer på, både når du bestiller og etter at du har bestilt.

Munkedal ligger kun 50 minutter unna Svinesund! (Foto: Willab Garden)

Spennende, men er det ikke litt skummelt å handle så store ting på nett, spesielt med tanke på moms, fraktkostnader og slikt?

– Nei, det fine med Willab Garden er du slipper å bekymre deg for slikt. Alle våre priser er oppgitt i norske kroner og inkludert norske avgifter, så den prisen du ser på produktet er altså den du skal betale. Når det gjelder levering av drivhus er det også enkelt: Alle ordrer på over 20.000 kroner blir nemlig levert fraktfritt til Norge, så det eneste som kommer i tillegg er et lite ekspedisjonsgebyr på ca 190 kroner, sier en kontant Cardell.

Imponerende, men har du noen gode drivhus-tilbud du anbefaler til norske kunder akkurat nå?

– Selvfølgelig skal du få noen gode tilbud, men siden alle hus og hager er forskjellige gjelder det å velge et drivhus som passer hjemme hos deg. Vi har derfor utviklet flere hjelpemidler som gjør det enkelt å velge drivhus, og dette vet vi at kundene våre setter pris på sier Cardell.

Drivhusguide og drivhus-app

– På våre nettsider vil Drivhusguiden vise deg alle våre modeller fra ulike vinkler og med den til enhver tid gjeldende prisen. Når du har funnet din favorittmodell kan du i tillegg lagre den på datamaskinen din, eller dele den med øvrig familie og venner for å få deres innspill.

– Willab Garden har også en egen AR-app i App Store. Med appen vår kan du plassere din nye hagestue/drivhus hjemme i hagen og se det på ordentlig! Du kan til og med gå inn i det, for det vil oppleves i virkelig størrelse. Denne appen gjør det virkelig enkelt å velge drivhus, sier Cardell.

Gothic på 14,1 m² med 83 cm mur (muren er ikke inkludert) lakkert ramme og mønedekorasjon 49 990 kroner. Foto: Willab Garden

Bra: Drivhus fra Juliana

– Drivhusene fra danske Juliana er populære innstegsmodeller, og det er ikke så rart for her får du mye for pengene. Juliana-serien kommer i flere størrelser og prisklasser. Oasis er toppmodellen i Juliana-serien, og lakkert i antrasittgrått skiller den seg virkelig ut. Koster nå fra 35.995 kroner.

Oasis på 8,8  i antrasitt er et lekkert syn, og nå i juni sparer du 2.000 kroner. Foto: Willab Garden

Bedre: Drivhus fra Euro-Serre

– Vil du ha flere tilpasningsmuligheter og farger, er derimot Euro-Serre fra Belgia et bedre valg. Her vil jeg anbefale våre Maxi drivhus, som du nå i juni får med 20 centimeters forhøyning slik at sidehøyden er på hele 201 centimeter. Prisen er i tillegg satt ned med opp til 14.699 kroner, så dette er et veritabelt kupp, fortsetter Cardell

Maxi 4 på 9,6  starter på 19.995,- og nå i juni er 20 centimeters forhøyning inkludert i prisen! Avbildet modell på 14,1  starter fra 23.995 kroner. Foto: Willab Garden

Best: Green Room fra Willab Garden

– Green Room er vårt eget varemerke, og en drivhusserie vi er svært stolte av. Her har vi brukt all vår erfaring på å lage de beste og mest solide drivhusene vi klarer. Det betyr gjennomtenkte løsninger som gjør deg fornøyd i årevis, mange tilpasningsmuligheter, samtidig som finishen er av øverste klasse, sier Cardell.

– Alle våre drivhus tåler vindkast opp mot 21,4 meter i sekundet, men med fem års stormgaranti på opp til 32,7 sekundmeter stiller Green Room i en annen klasse. Dette er altså det soleklare valget for deg som bor i værharde strøk, og det er jo ikke uten grunn at disse modellene er svært populære hos nordmenn, sier Cardell.

Stormsikre Green Room er svært populær i Norge, og fås fra 10,2 til 21,2 . For 14,8 m² er prisen nå 48.900,- ferdig lakkert og med vindusåpnere i prisen og levert hjem til deg! Foto: Willab Garden

NYSGJERRIG PÅ DRIVHUS? Les mer på WillabGarden.no!

Vi vil gjerne gi deg flere smarte tips – meld deg på nyhetsbrevet vårt.