Design din egen dør

Design din egen dør tilpasset interiøret.

Nå kan du enkelt designe din egen dør på nettet.

En dør er ikke bare en dør. Den skal gli i ett med interiøret og være en del av helheten. Og nå kan du designe din egen dør tilpasset nettopp ditt eget interiør.

Hos Dooria kan du velge om det skal være tett dør eller glassdør, størrelse, hvilke overflatebehandling døren skal ha, samt en rekke applikasjoner som buer, ruter og andre former for dekor.

Match stilen
– Addera er et konsept hvor du kan gå på nettet og velge applikasjoner slik at du kan matche opp andre interiørdetaljer i hjemmet. Dette gir mange muligheter, enten det er snakk om rustfrie detaljer, tredetaljer eller ulike glassåpninger, sier Knut Willy Dahl, markedssjef i Dooria Norge.

Du kan prøve deg som designer på nettsidene til både Dooria og Swedoor. Designprogrammene gir deg muligheten til å leke frem løsninger du ellers kanskje ikke hadde tenkt var mulig. Hos Swedoor kaller de det et praktisk verktøy til inspirasjon.

– Finn ulike dørløsninger som passer best til din bolig og din livsstil, anbefaler de hos Swedoor.

Dør er interiør
At dørene skal passe inn med resten boligen er en tanke folkene bak Dooria også ønsker å fremme.

– Dør er interiør. Vi er opptatt av at man skal kunne møblere med dører. Detaljer skal passe med det man ellers har i huset. Det er viktig å tenke helhetlig for å unngå at det blir for vilkårlig, sier Dahl.

Egendesignede dører koster selvsagt noe mer i både tid og kroner enn dusinvarene du får kjøpt på nærmeste byggvarehandel.

– Det er litt lenger leveringstid enn på et standardprodukt, og du må nok forvente rundt fjorten dager lenger leveringstid. Prisene er selvfølgelig høyere enn ved vanlige standard basisdører, men det er ikke en avskrekkende pris når resultatet blir så bra og sett i sammenheng med den totale byggekostnaden, sier Dahl.