ANNONSØRINNHOLD

Ny terrasse? Dette treverket krever ikke vedlikehold!

Velg både lekkert, smart og kvalitetssikkert med norske produkter. Perfekt for terrassen, ny ytterkledning eller prosjekter innendørs.

Våren og sommeren er høysesong for å fikse både hus, hage og uteplass. Noen ønsker en liten oppgradering, mens andre ønsker store forandringer. Går du med oppussingsplaner for terrassen eller fasaden på huset, er det ekstremt viktig å velge riktige materialer. På den måten kan du spare deg selv for mye arbeid og uforutsigbare utgifter i fremtiden.

Kebony AS er et norsk selskap som leverer treverk i beste kvalitet. Med miljøvennlig Kebony®-teknologi økes holdbarheten og dimensjonsstabiliteten til bærekraftige tresorter som furu overlegent mer enn med tradisjonell treimpregnering. Treverket får et vakkert utseende og egenskaper tilsvarende eksklusivt tropisk tre. Med disse solide, norskproduserte produktene, er videre vedlikeholdsarbeid unødvendig, og du kan heller bruke tiden på å nyte utesesongen.  

ws478425:Users:aby:Desktop:Screen Shot 2018-04-09 at 13.44.28.png

 

Vedlikeholdsfritt

Fordi terrassen ofte er et samlingssted for familie og venner i vår- og sommerhalvåret, er det også en viktig del av husets totale atmosfære. De færreste av oss ønsker å bruke den allerede korte sommertiden på terrassen til å etterbehandle og beise terrassebordene.

Treverket er spesielt populært til utendørs bruk som terrasse eller utendørs bekledning, da det ikke krever noe etterbehandling og vedlikehold, annet enn normal rengjøring.

Produktene fra Kebony kan også brukes inne som veggpanel, til vinduer eller tak, til møbler og i ulike strukturer. Se bilder og inspirasjon her til hvordan bruke det innvendig.

Selve treverket er av god kvalitet og har en lekker overflate som bare vil bli finere med tiden. Fargen på materialene vil over tid gå fra en mørk brun farge til en lys grå patina, med vær og vind.

Norskprodusert

Kebonys produkter er produsert i Norge, nærmere bestemt Skien. Treverket går gjennom en prosess som gjør det sterkere enn andre naturprodukter på markedet. Denne teknologien er helt miljøvennlig, og i motsetning til andre terrassebord brukes det ingen giftstoffer eller skadelige konserveringsmidler i produksjonen.

Kebony har derfor fått Svanemerket og produktene har en garanti på 30 år.    

 


Velg mellom to ulike varianter

Kebony Clear har en glatt overflate uten kvister og kan sammenliknes med tropisk tre. Kebony Character inneholder kvister og kjerneved, og gir en røffere struktur.

Begge variantene har en brun farge som over tid vil gå over i en sølvgrå patina.

ws478425:Users:aby:Desktop:Screen Shot 2018-04-09 at 14.09.20.png

Kvalitetstreverk med mange fordeler:

  • Garantert lang levetid, med 30 års garanti

  • Krever ingen etterbehandling eller vedlikehold, bare normal rengjøring

  • Motstandsdyktig mot sopp og råte

  • Giftfri – ingen bruk av gift eller skadelige impregneringsstoffer

  • Miljøvennlig teknologi

 

Vil du prøve eller lese mer?

Gå inn på kebony.com for forhandlerinfo og mer informasjon om produktene.

 

 

Annonsørinnhold: Dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio