ANNONSØRINNHOLD

Kloppen-søyler – gjør den store forskjellen

Ariel og mannen hennes kjørte rundt i byggefelt for å la seg inspirere av andres hus. Det var husene med skikkelige søyler som skilte seg ut.

Kloppen-søyler – gjør den store forskjellen. Det var Ariel fra Seim like utenfor Bergen ikke i tvil om da hun skulle bygge hus. Hun skulle ha Kloppen-søyler. Det hele startet da Ariel og mannen hennes kjørte rundt i byggefelt for å la seg inspirere av andres hus. Det var husene med skikkelige søyler som skilte seg ut, sier Ariel.

– Nå synes vi søylene gjør hele fasaden vår. Vi så det faktisk allerede på tegningstadiet sier Ariel. Søylene er det første man ser utenfor huset vårt, og hun legger til at hun er veldig glad de prioriterte Kloppen-søyler. 

– De gjør at fasaden på huset vårt ser veldig hel- hetlig og flott ut. Vi vet også at Kloppen-søyler har lang levetid og at finishen er upåklagelig, legger hun til. 

Kloppen-søylene gjør hele fasaden, sier Ariel.

Mye å gjøre hos kloppen 

Det har vært mange lange dager for å få ut alle søylene i året som har gått, forteller daglig leder Bjarne Holmstad hos Kloppen Lamelltre AS. Mange pusser opp med Kloppen-søyler samt at det er en del levering til nye boliger rundt om i hele landet. Det geniale med Kloppen-søylene er at de kan leveres delt for å kle inn eksisterende stolper. Dette er spesielt populært for de som pusser opp. Bjarne legger til at en Kloppen-søyle fint kan brukes hel uten noe stolpe inni, da de bærer helt opp til 17 tonn. På nybygg blir det brukt mest hele søyler og stadig flere velger Glatte Runde søyler, sier Holmstad.

Den Glatte Runde søylen vår gjør seg meget godt på mer moderne hus som gjerne har en noe «strammere» stil. Våre produkter er under stadig forbedring. Nytt av året er at vi nå behandler alle våre betongsokler med betongimpregneringen Surfapore C. Dette øker levetiden på soklene betraktelig da det beskytter soklene mot frost- spreng og saltinntrengning. 

– Vi i Kloppen-søyla mener der er viktig å levere kvalitet hele veien; fra bestillingen, som følges nøye opp for at kunden får det de forventer og håper på, til vi levere søyler produsert av gode råvarer, med god kvalitet og finish, legger Bjarne til med et fornøyd smil.