Finn drømmehuset

Å realisere husdrømmen er noe de fleste gjør bare en gang, det er et viktig valg.

Går du med byggeplaner? Det gjelder å velge riktig, for valg av hus er også valg av livsstil.

Her er en oversikt over noen av årets mest populære ferdighus:

Tidløst og praktisk

Diana Royal fra IEC-HUS er et vakkert og tidløst hus med store muligheter. Solide, norsk inntrykk, gjennomtenkt planløsning og høy fleksibilitet. Diana R oyal har mange detaljer som gir huset særpreg og kvalitet: Vindusomrammingen, den profilerte kledningen, kransen rundt huset, for å nevne noe. Dette er en bolig du vil dele livet med!

Mer informasjon: www.iec-hus.no

Rikelig med plass

Saudehornet med et bruksareal på 187 kvm ble bestselgeren til V estlandsHus i 2009. Saudehornet er et sveitserinspirert hus med flotte håndverksmessige detaljer – og det byr på rikelig med plass! I andre etasje fire soverom og et romslig bad. M ellom disse en koselig loftsstue. Stor stue på hovedplan, ved siden av rommelig kjøkken. 1.etasje har også vaskerom, wc og sportsbod med utvendig inngang.

Mer informasjon: www.vestlandshus.no

Livsløpshus

Athene fra Håndverksmur har flatt tak og et moderne fasadeuttrykk. Universelt utformet og tilpasset flat tomt.Kjør bilen i garasjen og gå tørrskodd inn. Huset er funksjonelt med lukket garderobe/ bod ved inngang. Soverom og bad utgjør en egen avdeling. Kjøkken/allrom har moderne utforming med utgang til uteareal og natur. Athene er huset vi kan bli gamle i. M urhuskjeden Håndverksmur samarbeider med arkitektkontorer i hele landet.

Se flere murhus på www.handverksmur.no

Innholdsrik familiebolig

Lyse oppholdsrom, artige vinkler og romslig planløsning gjør populære Trend 350 fra Hellvikhus til en innholdsrik familiebolig der du fort vil føle deg hjemme. Grovinngangen via vaskerommet gjør det lett å holde styr på yttertøy og skitne støvler. Synes du tre soverom holder, kan ekstrasoverommet i første etasje innredes som lekestue eller kontor.Bruksareal: 179,0 m²

Mer informasjon: www.hellvikhus.no

Mestselgende fra Mesterhus

Mesterhus Ninni er folkets favoritt! Bolig på 1 ½ etasje og preget av romantiske detaljer. Selv om dette er vårt mest populære hus, finnes det knapt to av dem som er like.

Mer informasjon: www.mesterhus.no

Ny hustype helt til topps!

Vår nye hustype Raumarheim er tydeligvis meget ettertraktet. Huset har 5 soverom som standard, kan enkelt få 6. To bad og separat vaskerom med egen inngang. Et hus som er skapt for den moderne norske storfamilien.

Mer informasjon: www.boligpartner.no

Godt å bo i!

Bestselgeren Aurora fra Nordbohus. Romslig og innholdsrikt hus med koselig uttrykk utvendig og mange gode rom innvendig. Praktisk planløsning med bad i begge etasjer og fire soverom. Godt å se på, godt å bo i!

Mer informasjon: www.nordbohus.no

Tilpasset dine behov

Hvordan vil du ha det? Nupen fra Norgeshus AS er et populært hus, og våre arkitekter tegner og tilpasser boligen slik du vil ha den. Liker du moderne stil eller et tradisjonelt uttrykk? Nupen er også tilpasset passivhusstandarden, se etter Solvang i husmenyen vår.

Mer informasjon: www.norgeshus.no

Herskapelig

Høgeloft fra Idéhus er en populær modell for de som ønsker stor boltreplass med to fulle plan. Huset fremstår som herskapelig og stilig med sitt enkle uttrykk. Modellen kan selvfølgelig tilpasses de fleste tomter. Har du egne ønsker og behov, kan boligen også endres i forhold til disse.

Mer informasjon: www.idehus.no

Sveitserinspirert

Blink Hus var i 2009 den nest største boligbyggeren i Norge. Vår desidert mest populære hustype er Aurdal. Et påkostet hus, inspirert av sveitserstilen, der stor snekkerglede og detaljrikdom skaper et nostalgisk preg både ute og inne. Her er store gode rom og en vel gjennomtenkt planløsning.

Mer informasjon: www.blink-hus.no

Romslig bestselger

Ospelia er bestselgeren fra Hetlandshus. En praktisk familiebolig med et moderne uttrykk. Man får kjøkken, stue, to soverom, bad, vaskerom og bod på hovedplanets 95 m2. Åpen planløsning mellom kjøkken og stue gir huset en romslig følelse. Loftsetasjen kan innredes med ekstra bad, stue og inntil tre soverom.

Mer informasjon: www.hetlandhus.no

Flott utsyn

Dette er et av Byggmanns mest populære hus, Lisbon. Mye av årsaken ligger i at huset har en romslig og praktisk planløsning. I tillegg har det store vindusflater som gir godt utsyn fra stuer og kjøkken. Individuelle løsninger: Flere av våre kunder har tatt utgangspunkt i dette huset og satt sitt eget preg på det.

Mer informasjon: www.byggmann.no