ANNONSØRINNHOLD

Hvorfor valgte Purus Vi i Villa som strategisk mediepartner ?

Purus, en ledende leverandør av baderomssluk, har valgt nettsiden www.viivilla.no som en av sine viktigste samarbeidspartnere for markedsføring. Viivilla.no er en norsk nettside som fokuserer på å gi inspirasjon og råd til boligeiere, og har et stort antall lesere som er interessert i interiørdesign og oppussing.

Samarbeidet mellom Purus og Viivilla.no har vært en suksess siden oppstarten, og har bidratt til å øke synligheten til Purus sine produkter på det norske markedet. Purus har valgt Viivilla.no som samarbeidspartner på grunn av nettsidens høye kvalitet på innholdet og dens store målgruppe, som består av mennesker som er opptatt av å skape et vakkert og funksjonelt hjem.

Purus tilbyr et bredt utvalg av baderomssluk, og samarbeidet med Viivilla.no har gjort det mulig for Purus å nå ut til en større målgruppe og øke bevisstheten rundt sine produkter. Viivilla.no tilbyr en rekke ulike kanaler for markedsføring, inkludert annonsering, sponset innhold og samarbeid om konkurranser og giveaways.

Som en del av samarbeidet har Purus og Viivilla.no også utviklet innhold sammen, der Purus sine eksperter har bidratt med råd og tips til lesere om hvordan man kan velge det riktige baderomssluket og vedlikeholde det på best mulig måte. Dette innholdet har blitt godt mottatt av leserne, og har bidratt til å øke Purus sin autoritet som en ekspert innen baderomssluk.

Purus har valgt Viivilla.no som en viktig samarbeidspartner for markedsføring på grunn av nettsidens høye kvalitet på innholdet, store målgruppe og mulighetene for å utvikle innhold sammen. Samarbeidet har vært en suksess for begge parter, og har bidratt til å øke synligheten til Purus sine produkter på det norske markedet.

Sjekk ut samtalen med Anne-Lene Drillestad fra Vi i Villa og Jarle Ørnebo, Purus Norge

Purus og Viivilla.no kan samarbeide for å måle kundereisen fra start til slutt. Kundereisen beskriver den totale opplevelsen en kunde har med et produkt eller en tjeneste, fra det øyeblikket de først oppdager produktet til etter at de har gjort en kjøpsbeslutning og brukt produktet over tid. Ved å måle kundereisen kan Purus og Viivilla.no få verdifull innsikt i hvordan kundene interagerer med Purus sine produkter og merkevare, og hvor det er mulig å forbedre kundeopplevelsen.

For å måle kundereisen kan Purus og Viivilla.no bruke ulike metoder, inkludert:

  1. Kundeanalyse: Ved å analysere data fra kunderelasjoner kan Purus og Viivilla.no få innsikt i hva som motiverer kunder til å kjøpe og hvordan de bruker produktene.
  2. Spørreundersøkelser: Purus og Viivilla.no kan bruke spørreundersøkelser for å få tilbakemeldinger fra kunder om deres opplevelser med Purus sine produkter og merkevare.
  3. Analyse av kundesamtaler: Purus og Viivilla.no kan analysere kundesamtaler for å identifisere felles problemer eller bekymringer, og for å forstå hvordan kundene opplever Purus sine produkter og tjenester.
  4. Bruk av analytics-verktøy: Purus og Viivilla.no kan bruke analytics-verktøy for å måle trafikk og atferd på nettsiden til Viivilla.no, og dermed forstå hvor kundene kommer fra, hvilke sider de besøker og hva de er interessert i.
  5. A/B-testing: Purus og Viivilla.no kan utføre A/B-testing for å sammenligne hvordan kunder reagerer på ulike utgaver av en nettside, en annonse eller et produkt.