Bygging

Bygge og renovere

Er du en som alltid skal i gang med et nytt prosjekt når det forrige er ferdigstilt? Eller er du bare glad i å pusse opp og bygge selv, fremfor å betale noen for å gjøre jobben? Uansett hva svaret er så har vi samlet mange forskjellige artikler om nettopp bygging og oppussing her.

Les mer

Her finner du alt du trenger å tenke på når du skal bygge. Enten du skal bygge et helt nytt hus eller en garasje, eller om du «bare» skal i gang med et byggeprosjekt som å bygge terrasse, legge nytt tak , bygge et gjerde eller flislegge badet.

Vinduer, fasade og dører

Husets fasade, vinduer og dører er viktige for helhetsinntrykket. Her kan du derfor lese om  hvordan velge riktig dør hvis du skal bytte ut de du har og om valg av vinduer og hvilke som passer til ulike hus. Vi har også flere artikler som handler om husmaling og hvordan du skal velge riktig farge, samt tips og triks til hvordan male og vaske fasaden.

Kjøkken og bad

Vi har også artikler om alt hva som foregår på et kjøkken. Alt fra å skaffe et nytt kjøkken og hvitevarer, til oppskrifter og mattips.

Eller hva med badet? Skal du bygge eller pusse opp ditt baderom og søker etter informasjon eller inspirasjon? Alt innhold om bad er samlet på denne siden. Her kan du lese guidene våre og artikler om hvordan du kan innrede drømmebadet hjemme hos deg.

Gode ​​tips og triks om tak

Det er mange ting å vurdere når du skal velge eller bygge nytt tak til hjemmet ditt. Her finner du de aller beste tipsene og triksene til hvordan du best kommer i gang med det nye taket. Du finner også gode råd om hvordan du tar vare på taket på huset på best mulig måte.

Solskjerming ute

Når det blir varmere ute kan det være en stor fordel å få montert riktig solskjerming i boligen – og det gjelder både i hagen, på terrassen og innendørs. Her finner du de beste tipsene og triksene til hvordan du kan skape skygge og kjølighet på de varme sommerdagene.

Fukt og drenering

Fuktige kjellere er et stort problem og noe alle huseiere vil unngå! Les mer om de vanligste tegnene på fukt og hvordan du forebygger fuktskader. Vi har også samlet artikler med dreneringsråd og hvordan du unngår eller fjerner mugg i hjemmet.

Dette må du gjøre med huset nå
hus

Dette må du gjøre med huset nå

En sommer med mye nedbør er på hell og har du et hus er det på tide med en sjekk nå. Da kan du unngå kjedelige overraskelser senere og spare både tid, bekymringer og penger.

Bygg din egen pergola
Bygg din egen pergola

Bygg din egen pergola

En pergola er fantastisk – den skaper et hyggelig ekstra rom i hagen, der du kan nyte utelivet. Du kan lett endre målene – alt etter behov.

Isoler ditt hjem: Praktiske tiltak for å hindre uønsket varmetap
Annonse for best-billigst.no

Isoler ditt hjem: Praktiske tiltak for å hindre uønsket varmetap

Å opprettholde en behagelig temperatur i hjemmet ditt er ikke bare viktig for komfort, men det kan også hjelpe deg med å spare energi og penger. En av de mest effektive måtene å oppnå dette på er å isolere hjemmet ditt grundig for å hindre uønsket varmetap. Her vil vi se på fire ulike emner,…

Hva er fordelene ved 3-lags vinduer
Annonse for klarhome.com

Hva er fordelene ved 3-lags vinduer

Vinduer er en integrert del av ethvert hjem, og gir naturlig lys, ventilasjon og en forbindelse til omverdenen. Når det gjelder energieffektivitet, komfort og lydisolering, har 3-lags vinduer fått betydelig popularitet de siste årene.

Slik retter du skjev belegningsstein
skjeve fliser

Slik retter du skjev belegningsstein

Når belegningssteinen synker er det ikke bare stygt! Hele året vil vann sive ned og svekke belegget, i tillegg til at det blir såpeglatt om vinteren. Så opp med steinen, rett på basen  og legg dem tilbake. Med dette smarte hjelpeverktøyet er operasjonen raskt overstått. 

Derfor skal du ikke måke snø mot fasaden
snømåking

Derfor skal du ikke måke snø mot fasaden

Vinterstid velger mange å måke snø opp langs grunnmur og fasade i håp om å gjøre gulvene varmere inne. Det kan fungere, men er en litt farlig løsning, advarer IFI – Informasjonskontoret for farge og interiør.

Hvorfor valgte Purus Vi i Villa som strategisk mediepartner ?
ANNONSØRINNHOLD

Hvorfor valgte Purus Vi i Villa som strategisk mediepartner ?

Purus, en ledende leverandør av baderomssluk, har valgt nettsiden www.viivilla.no som en av sine viktigste samarbeidspartnere for markedsføring. Viivilla.no er en norsk nettside som fokuserer på å gi inspirasjon og råd til boligeiere, og har et stort antall lesere som er interessert i interiørdesign og oppussing.

Mikrohus: En økonomisk løsning
mikrohus

Mikrohus: En økonomisk løsning

Mikrohus kan være både en billig og bærekraftig løsning for deg som ikke trenger flere ti- eller hundretalls kvadratmeter å bo på. Eller kanskje du ønsker deg et anneks? 

Hvordan står det egentlig til med stikkledningen din?
ANNONSØRINNHOLD

Hvordan står det egentlig til med stikkledningen din?

Mange huseiere har en tikkende utgiftsbombe i bakken på eiendommen sin uten å ane det. Det kan smelle i dag - eller i neste generasjon. Jo mer du vet om stikkledningene dine og jo tidligere du vet det, desto bedre.