Lekkert med slukrist inntil veggen

Lei av å ha sluket midt på baderomsgulvet? Det finnes elegante alternativer…

Gina Albrigtsen, en av grunderne bak baderomskjeden «Ha det på badet», mener Unidrain sluk gjør baderommet mer moderne og sikrere mot vannskader. Hun har selv valgt det nye systemet på nyoppusset bad i familiens bolig i Oslo.

– Jeg oppdaget Unidrain for første gang på en messe i utlandet, og ble umiddelbart begeistret for det smarte konseptet, sier Gina.

– I mitt daglige virke er jeg omgitt av designprodukter og jeg reiser regelmessig på messer til blant annet Italia, Frankrike, Tyskland og Spania for å finne smarte produkter til forretningen.

– Unidrainslukets unike system gjør at man slipper å ha en dominerende slukrist midt på gulvet med fall fra fire kanter. Ved å legge sluket helt inntil veggen får baderommet et mer gjennomført estetisk uttrykk.

Gina Albrigtsen,

– For ett år siden gikk min mann og jeg i gang med å renovere et av de to baderommene vi har i leiligheten vår på Frogner. Badet er på 9 kvadratmeter. Da vi flyttet inn i boligen for snart 17 år siden, pusset vi det enkelt opp og pigget opp de originale sort/hvitt flisene fra 1927.

– Jeg har siden angret mye på at vi ikke tok vare på de gamle flisene, men til alt hell fant jeg prikk like fliser i 30×30 cm gjennom den italienske fliseforhandleren Bella i Drammen. Flisene er gjennomglasserte og har et eksklusivt preg. I og med at vi skulle renovere baderommet fra bunn til topp, ønsket vi samtidig å benytte det nyeste systemet innenbaderomsteknologi og Unidran-rist var dermed et enkelt valg.

– Det er et stort pluss for baderomsgulvets helhet at vi slapp å legge en sirkelrund rist midt i rommet og dermed bryte opp mønsterstrukturen i det særpregede gulvet, mener Gina. – Baderommet er enkelt innredet med hvit servant, hvitt badekar og høyglansede baderomsskap.

Enkelt for rørleggeren
– Som forhandler av ulike baderomsprodukter får jeg ofte tilbakemeldinger fra kunder og håndverkere hvordan de ulike produktene fungerer i hverdagen.

– Fra samtlige rørleggere jeg er i kontakt med, har jeg fått kun fått positive reaksjoner på Unidrain-slukene. De er lette å montere og brukes nå mer og mer av håndverkere, enkeltpersoner og entreprenører.

– På eget bad har en av rørleggerne jeg samarbeider med montert Unidrain High-Line sluk på 80 cm i dusjsonen. Arbeidstiden han brukte på dette er mindre enn hva et ordinært sirkelrund slukrist ville ha krevd, med montering midt på gulvet. – Baderom er kostbare å pusse opp og løsninger som forenkler selve byggeprossesen er kjærkomne nyvinninger for alle. Selv setter jeg stor pris på innovative løsninger som gjør baderommet tryggere og penere, mener Gina.