ANNONSØRINNHOLD

Ingen fortjener å stå på sluket

Dusjen er ofte stedet du både begynner og avslutter dagen. Purus har vært på markedet i 75 år og tilbyr vakre, moderne sluk som er med på å skape en helhet på baderommet.

– Det viktigste interiøret på baderommet er sluket, sier Søren Brøndum Knudsen Salgssjef i Purus.

Folk investerer i dag i komfort, velvære og gode opplevelser. Baderommet er et viktig rom i en bolig, og for mange er dette det første de sjekker at er i orden før de kjøper et hjem.

– Vi må tenke på sluttkunden når vi lager sluk, og da må vi tenke funksjonelt design, sier Knudsen.Design i denne sammenhengen er et resultat av en grundig utviklingsprosess, der dine behov som forbruker har vært første prioritet.

– Tiden med sluk og fall midt i dusjsonen er forbi. Kunden vil ha store fliser, enhetlig fall og rister i moderne utførelser. Alt skal stå i stil med fliser, kraner, trykknapper og øvrig innredning. Ettersom sluket er det viktigste punktet på et baderom, i form av sikkerhet, trygghet og der hvor det legges ned mest arbeid, bør en gi akkurat denne delen mest oppmerksomhet. Du kan enkelt bytte innredning, men det krever mer å bytte et nedstøpt sluk.

Purus designsluk er sluk som kan plasseres helt inntil veggen. Purus tilbyr 2 ulike varianter, Purus Line, (en avlang renne) og Purus Corner (et hjørnesluk). Dette gir en enorm frihet i valg av fliser også i dusjnisjen. Purus Line Tile Insert er et sluk som går i ett med flisene, og gjør at du kan velge samme flisløsning på hele baderommet.

Purus Line Tile Insert er et sluk som går i ett med flisene

– Mange spør om det er trygt å installere sluk helt inntil veggen, og det er det. Designslukene har, som andre sluk, en klemring i rustfritt stål som gir en stabil og trygg overgang til membranen, forklarer Søren. – Produktene er også godkjent av SINTEF Byggforsk for nettopp dette, legger han til.

Hjemmets private sfære

Et hjem forteller mye om hvem vi er som personer. Hva slags kjøkkeninnredning vi velger, hvordan vi innreder stuen, og hvilke titler vi har i bokhyllen, signaliserer hvordan vi ønsker å fremstå. Hvis man vil forbi denne fasaden, mener Søren det bare er å ta en titt på baderommet.

– Badet er en persons private sfære. Det etterlatte inntrykket tillegges oftest størst verdi. Verdier som renslighet, ryddighet og personlig stil spiller en stor rolle. Sluket symboliserer alle disse elementene, sier Søren.

Oppussing

Sluket er et produkt med relativt høy terskel for endring i ettertid, hvis du skulle ønske et sluk plassert inntil vegg.- For å bytte ut sluket må du først skrelle ned alt av fliser og overmateriale. Så må du pigge ut grunnen, bytte sluket og legge nye rør. Med en sånn prosess må du tenke deg godt om hvilket sluk du ønsker deg i en tidlig fase, understreker Søren.

Han er tydelig på at det er viktig å finne den riktige fagmannen til å gjøre oppussingen for deg.

– Når du skal få et tilbud fra en rørlegger, spør du hva slags sluk han har tenkt til å legge. Det forteller alt om fagmannen du skal overlate oppussingen til.

Purus har vært i markedet i 75 år, og leverer til dyktige fagpersoner over hele landet. De aller fleste fagfolk har gode erfaringer med Purus Designsluk.

– Ved å velge et designsluk fra Purus, endrer du ikke bare uttrykket på badet, du hever også verdien på hele boligen. Det gir økt utbytte ved salg, sier Søren.