Stryk de huslige pliktene

Nå kan strykingen gjøres på halve tiden med et nytt strykejern fra Tefal.

Nå kan du gjøre unna strykingen på halve tiden og få et profesjonelt resultat med det helt nye strykejernet fra Tefal.

– De fleste setter pris på nystrøkne bluser og glatte kjoler, men de færreste vil bruke unødvendig tid på det. Vi har derfor store forventninger til vårt nyeste strykejern som kan redusere stryketiden med opp mot 50 prosent, sier Erik Halse, Nordic Marketing Director i Groupe SEB Nordic A/S, som står bak Tefal.

Stryk to sider samtidig
Med et tradisjonelt dampstrykejern tar det lang tid å komme gjennom haugen av stryketøy. Men nå behøver ikke strykingen lenger være en tidstyv i en travel hverdag. Med Tefals nye dampgenerator trenger man bare å stryke tøyet på den ene siden. Stryking av for eksempel jakker, bukser og andre kraftige stoffer klarer man dermed i en enkelt håndvending.

– Dette er mulig fordi en dampgenerator leverer et konstant og svært kraftig damptrykk, mens et vanlig dampstrykejern gir mindre mengde damp av gangen. Dampgeneratorens høye damptrykk gjør strykingen raskt og effektivt – og resultatet er samtidig bedre enn noensinne, konstaterer Erik Halse.

Med den nye dampgeneratoren slipper man også å fukte tøyet før stryking. Det massive damptrykket gjør arbeidet under strykingen og sørger for et perfekt resultat.

Glatt kjolene på hengeren
Det kan være vanskelig å stryke lette stoffer som er bevegelige og vanskelige å håndtere. Dette gjelder ikke minst kjoler og bluser. Med den nye dampgeneratoren lar man bare plagget være på hengeren, holder dampgeneratoren litt ut fra kjolen og fører den opp og ned slik at dampen så vidt berører kjolen og gjør den glatt. Det samme kan man gjøre med for eksempel gardiner – og der er det enda mer tid å spare.

– Hvis man setter pris på et perfekt resultat på enkelt vis, så er en dampgenerator et godt alternativ til et vanlig strykejern. Det kan også være en del å spare i renseriregninger siden dampgeneratoren kan stryke både jakker og bukser med et profesjonelt resultat, avslutter Erik Halse.

Les mer på www.tefal.no